Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2022 » Листопад » 29 » Тілль Майєр – видав у Німеччині новий фотоальбом під назвою UKRAINE – EUROPAS KRIEG
17:25
Тілль Майєр – видав у Німеччині новий фотоальбом під назвою UKRAINE – EUROPAS KRIEG

ФОТОЛІТОПИС ВІЙНИ В УКРАЇНІ

 

 

 

 

 

 

 

Великий друг Львівської ОО ТЧХУ Тілль Майєр - видав у Німеччині

свій новий фотоальбом під назвою UKRAINE EUROPAS KRIEG

 

 

 

 

Впродовж восьми років Тілль Майєр документує війну на сході України за допомогою своєї камери та репортажів. Колись забута війна тепер стала загрозою безпеці всієї Європи через масштабне російське вторгнення.

 

 

 

 

 

 

Вже кілька років талановитий бамбергський фотожурналіст  Тілль Майєр супроводжує своїх головних героїв, про яких розповідає у фотоальбомах. Ось один з них демонструє Ніна Добренька, працівник ЛОО ТЧХУ, який присвячений війні на Донеччині у попередні 8 років.

 

Фотографії та тексти Тілля Майєра розповідають про солдатів на фронті восени 2021 року, коли українська армія протистояла сепаратистам на Донеччині, про очікування вторгнення в середині лютого 2022 року, про евакуацію через віроломний напад російських військ на мирні міста і села України, про тривожні ночі у бомбосховищах та на станціях метро у Києві, про спротив українського народу у прифронтовому місті Харкові.

 

Все це, - своєрідне «криваве танго» проти руйнівної сили війни та небезпеки бойових дій, які розгорнулися на 1000 км від верховіть Дніпра до Чорного моря.

 

Сміливі люди в Україні дозволяють Тіллю Майєру супроводжувати їх з фотокамерою у різних скрутних ситуаціях. Тому його знімки дуже емоційні, образні і змістовні. За це автор уже одержав кілька нагород за публіцистичні полум'яні репортажі про Україну.

У фотоальбомі представлені знімки і зі Львова, які Тілль Майєр присвятив Червоному Хресту. Ось як він представив їх і новий фотоальбом на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук:

 

 

 

 

 

Тілль пише: «Я дуже пишаюся цими львівськими пані з Червоного Хреста. Вони роблять чудову роботу, підтримуючи людей похилого віку, які потребують допомоги, відвідують медсестер на заслуженому відпочинку, а також керують Медико-соціальним центром Львівської ОО ТЧХУ «Медико». В ці суворі часи вони демонструють неймовірну відданість своїй роботі на ниві милосердя.

Я знаю їх багато-багато років. Це для мене велика честь.

Звичайно, вони є в моїй новій книзі "Україна - Європас Кріг" (Україна – війна в Європі). Мені було дуже приємно подарувати їм перші екземпляри.

Хто хоче побачити їх у фотоальбомі, може зробити замовлення:

https://erich-weiss-verlag.de/bildbaende-von-till-mayer/202-ukraine-europas-krieg.html».

 

До цього додамо: фотоальбом має 136 сторінок, 114 знімків. Його вартість з пересилкою поштою з Німеччини – 26.60 євро. Замовлення виконується впродовж 3-4 днів.

 

Фото – учасників зустрічі

Пресслужба Львівської ОО ТЧХУ

 

Переглядів: 153 | Додав: alexapostolyuk777
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вівторок, 16.04.2024, 23:58
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024