Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2022 » Грудень » 4 » В Тернополі завершився тренінг для інструкторів з догляду вдома Товариства Червоного Хреста України
20:46
В Тернополі завершився тренінг для інструкторів з догляду вдома Товариства Червоного Хреста України

СОЦІАЛЬНІ  ПОСЛУГИ – ВІДНОВЛЕНИЙ  ВИД ДІЯЛЬНОСТІ ТЧХУ

 

 

 

 

 

 

 

Актуальний тренінг для інструкторів з догляду вдома ТЧХУ

завершив роботу в конференц - залі готелю «Тернопіль».

 

 

Вчора, 3 грудня, у Тернополі завершив  свою роботу тренінг, який розпочався 28 листопада п.р. і був організований Департаментом охорони здоров’я та опіки НК ТЧХУ.

 

 

 

 

 

 

Формат проведення заходу: 3 сесії дистанційно на платформі Teams, а 4 сесії - в конференц - залі готелю «Тернопіль», куди з усієї України прибули на навчання 15 слухачів. За цей час були розглянуті такі теми: особливості надання паліативної підтримки, догляд вдома, модуль «Модель Колба», управління стресом та запобігання вигоранню, робота з тестуванням, навики у мережевій програмі Google classroom, управління груповою динамікою та ін.

 

 

 

 

 

 

Багато часу було приділено виробленню навичок з надання першої допомоги, а також розглянуто, яку допомогу треба надавати лежачим підопічним у випадку появи пролежнів. Слухачі відпрацьовували різні прийоми транспортування людей з обмеженими можливостями в інвалідських візках.

 

 

 

 

 

Очні заняття в Тернополі - завершилися, але не завершиться сам тренінг. Він буде продовжений 8 грудня дистанційно. Розглядатимуть тему «Планування та організація тренінгів для цільових аудиторій». Але і це ще не все. Нинішнім слухачам, щоб отримати сертифікати інструкторів Червоного Хреста з догляду вдома, потрібно буде провести 3 тренінги самостійно: 2 - в режимі офлайн та 1 – в режимі онлайн.

 

 

 

 

 

 

Та кожен із учасників навчань сповнений оптимізму. Таке випробування для них тільки аванс на наступний період самостійної праці з усіма охочими, хто бажає присвятити себе роботі в царині соціального захисту наших громадян в такий важкий для країни час. Соціальні послуги для ТЧХУ – не новина. Їх уже надавали кілька десятиліть поспіль до раптового скасування патронажної служби у Товаристві 2017 р. Тепер цю помилку виправляють. І учасникам тренінгу, по всьому видно, судилося бути в числі правофлангових у цій важливій справі.

 

 

Фото – Катерини Олійник та учасників занять

Пресслужба Львівської ОО ТЧХУ

 

 

Переглядів: 159 | Додав: alexapostolyuk777
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 27.04.2024, 01:54
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024