Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2022 » Грудень » 5 » Волонтерство в Міжнародний день волонтера: львівським медикам передали нові сучасні автомобілі від IFRC
22:38
Волонтерство в Міжнародний день волонтера: львівським медикам передали нові сучасні автомобілі від IFRC

 

АКТУАЛЬНИЙ  ПОДАРУНОК

 

 

 

 

 

 

 

Сьогодні, в рамках проекту Червоного Хреста України «Мобільні медичні

бригади», львівським медикам передали нові сучасні автомобілі від IFRC.

 

 

 

 

 

 

 

 

Саме 5 грудня, у Міжнародний день волонтера, IFRC  (International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies - Gocha Guchashvili, Petri Heinikoski) було передано два автомобілі, які скерують для обслуговування мешканців Яворівського та Львівського районів. Кошти надані Finnish Red Cross.

 

 

 

 

 

 

"Така співпраця стала можливою завдяки меморандуму, підписаному між організацією Товариство Червоного Хреста України та Департаментом охорони здоров’я Львівської ОВА. Ще планується отримати 5 автомобілів, загалом Львівщина отримає 7 машин для усіх районів області", - Maryana Sluzhynska, директор Львівського обласного центру громадського здоров'я.

 

 

 

 

 

 

«Вчинки людей змушують задуматись про те, що в найважчі часи завжди знайдуться ті, хто допоможе. Дякуємо організації Червоного Хреста України за такий приємний подарунок в такий особливий день. Є моменти, коли нам необхідна допомога, турбота та увага, тому незалежно від місцевості та верстви населення, кожен має отримувати доступну, якісну та кваліфіковану медичну допомогу. Ці автомобілі стануть вагомою підтримкою у роботі центрів первинної медико-санітарної допомоги. Вчасно бути в потрібному місці і часі – це те, чого ми прагнемо, адже життя і здоров’я наших мешканців – це пріоритет охорони здоров’я», - зазначив директор Департаменту охорони здоров’я Львівської ОВА Орест Чемерис.

 

 

 

 

 

 

 Іван Семерак, т.в.о голови Львівської ОО ТЧХУ, підкреслив: «Команда спрацювала дуже добре. Метою співпраці є сприяння закладам первинної медико-санітарної допомоги в забезпеченні доступності медичної допомоги вразливим верствам населення, особам, що постраждали від воєнних дій і мають утруднений доступ до діагностики і лікування хворіб загально-терапевтичного профілю, в першу чергу, неінфекційних захворювань».

 

Фото – ДОЗ ЛОВА/Фейсбук

За джерелом:

https://www.facebook.com/photo?fbid=500600592189900&set=pcb.500604165522876

Переглядів: 127 | Додав: alexapostolyuk777
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 00:28
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024