Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2022 » Грудень » 16 » Відійшов у вічність відомий дитячий лікар Володимир Козявкін
13:59
Відійшов у вічність відомий дитячий лікар Володимир Козявкін

 

ВЕЛИКА ВТРАТА ДЛЯ  ЛЬВІВЩИНИ

 

 

 

 

 

 

Сьогодні, 16 грудня, не стало Володимира Козявкіна – відомого науковця та дослідника,

автора принципово нової технології лікування хворих з дитячим церебральним паралічем.

 

 

У п’ятницю, 16 грудня, у віці 75 років помер відомий реабілітолог, дитячий невролог та засновник Міжнародної клініки відновного лікування у Трускавці професор Володимир Козявкін.

 

«На 76-у році життя зупинилося серце великого лікаря і доброї людини, Героя України Володимира Ілліча Козявкіна», – повідомив заступник голови Львівської облради Юрій Холод. Офіційне співчуття з приводу смерті Володимира Козявкіна висловила Трускавецька міська рада, а також Львівська міська рада.

 

Вчений і доктор медичних наук, академік, член-кореспондент Національної академії медичних наук України Володимир Козявкін був засновником та багаторічним керівником Міжнародної клініки відновного лікування, що розташована в Трускавці.

 

Реабілітолог відомий у всьому світі, завдяки авторському «методу Козявкіна» для лікування та реабілітації хворих на дитячий церебральний параліч (ДЦП). Його унікальний новаторський підхід до вирішення проблеми ДЦП визнаний в цілому світі науковою та медичною спільнотою.

 

Володимир Козявкін був лауреатом багатьох державних нагород, у 2001 році йому присвоєно звання Героя України. Його клініка в Трускавці приймала дітей з ДЦП не лише з України, а й багатьох країн всього світу.

 

Довідково

 

Володимир Козявкін був великим другом Червоного Хреста Львівщини. Під час візиту екс-президента Німецького Червоного Хреста Рудольфа Сайтерса у Львівську ОО ТЧХУ приймав його у своїй клініці у Трускавці й знайомив його делегацію про свій новий метод лікування дітей з церебральним паралічем. (Див. за посиланням - http://lviv-redcross.at.ua/blog/2012-10-01-848).

 

 

Фото – з відкритих джерел

За джерелом:

https://loda.gov.ua/news/49600

 

Переглядів: 123 | Додав: alexapostolyuk777
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 19:47
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024