Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2022 » Грудень » 16 » День підкорення вершин
19:58
День підкорення вершин

 

ПІДКОРИ СВОЮ ВЕРШИНУ!

 

 

 

 

 

 

 

Сьогодні, 16 грудня, відзначають незвичайне свято – День підкорення вершин.

 

На наш погляд, головна мета цього дня – допомогти кожному з нас підкорити свою вершину. Не важливо, чи це гірська вершина або якась мета в житті. Якщо Ви хочете досягти чогось дуже бажаного – День підкорення вершин створений для Вас. Він спонукає кожного - докласти всіх зусиль, щоб поставлена ​​мета була досягнута.

 

Це дивовижне свято спрямоване на те, щоб допомогти кожному жителю планети повністю розкрити свій потенціал, тим самим підкорити свою вершину. Погодьтеся, у кожної людини є мета чи мрія. Без цього просто нецікаво жити! Хтось заявляє про свої прагнення відкрито, хтось зберігає подалі від чужих очей. Але найчастіше мета, як і висока гірська вершина, рік у рік залишається чимось недосяжним і далеким.

 

Люди часто роблять помилку, ставлячи перед собою певну мету та не дозволяючи їй збуватися. Друзі, намагайтеся ніколи не думати, що Ваші вершини так і залишаться непокореними. Повірте - довгою дорогою краще йти з позитивом і надією, тільки тоді все вийде.

 

Святкування Дня підкорення вершин спонукає людей скористатися чудовою нагодою та почати докладати всіх зусиль, щоб мета стала реальністю. Святкування цього дня робить світ яскравішим та інноваційнішим. Безперечно - для досягнення непокорених вершин необхідно долати різні перепони та бар'єри.

 

Сьогоднішній день надихає людей відстоювати те, чого вони дійсно бажають і чого заслуговують. Безумовно, багато хто з нас вважає, що достатньо лише визначити мету та йти до неї, але все не так просто. Досягнення мети схоже на тривале, виснажливе сходження.

 

Насправді, хтось може почати підніматися вгору дуже швидко і через короткий проміжок часу впаде без сил, а хтось розподілить їх на весь шлях і досягне бажаного результату. Цього дня (і не тільки!) бажаємо всім підкорювати будь-які вершини, хоч би якими неприступними вони не здавалися, і ніколи не здаватися! Успіхів!

 

Фото – ілюстративне

За джерелом:

https://celebratoday.com/uk/events/december/16/day-of-conquering-the-peaks

 

 

 

Переглядів: 123 | Додав: alexapostolyuk777
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 28.03.2024, 19:18
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 5
Гостей: 4
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024