Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2022 » Грудень » 18 » День мігранта
16:03
День мігранта

 

МІГРАНТИ – ШУКАЧІ  КРАЩОЇ  ДОЛІ

 

 

 

 

 

 

 

Сьогодні - Міжнародний день мігранта (International Migrants Day)

 

18 грудня щорічно у всьому світі відзначають Міжнародний день мігранта (International Migrants Day). Безумовно, головною метою створення такого свята було привернення уваги всієї світової громадськості до глобальної проблеми міграції, що зросла в даний час, і відповідно величезній кількості мігрантів, яка з'явилася в різних країнах планети. Ініціювала започаткування цього міжнародного заходу - Організація Об'єднаних Націй.

 

Насправді, міграція є досить сміливим вираженням волі людини подолати негаразди та жити кращим життям. Сьогодні світова глобалізація значно збільшила кількість людей, які мають бажання та можливість переїхати в інші місця. Взагалі, мігрантами називають осіб, які здійснюють переміщення на нове місце проживання, причому не важливо – тимчасове чи постійне.

 

Справді, нова ера міграції створила водночас і великі проблеми, і великі можливості суспільства в усьому світі. Слід зазначити, що міграція створює як більше можливостей для професійної реалізації, так і прямі економічні вигоди для тих країн, куди переїжджають мігранти.

 

Коли люди приїжджають в іншу країну, вони передусім діляться своїми ідеями та своєю культурою; підтримують економіку через сплату податків та свої витрати у країні перебування; приносять більше підприємницьких ідей та нове мислення; допомагають державам упоратися з нестачею трудових ресурсів у всіх сферах (від програмування до медичного обслуговування); сприяють розвитку міжнародних зв'язків, встановлюючи дружні контакти та розвиваючи торгівлю між країнами.

Непередбачуваність, надзвичайність та складність завдань, пов'язаних із процесом міграції, потребують злагоджених дій та співпраці між регіонами та країнами. ООН відіграє активну роль у цій галузі, сприяючи розбудові діалогу та взаємодії між країнами та регіонами, а також заохочуючи обмін досвідом та розширення можливостей у сфері співробітництва.

 

Фото – ілюстративне

За джерелом:

https://celebratoday.com/uk/events/december/18/international-migrant-day

 

 

 

Переглядів: 136 | Додав: alexapostolyuk777
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 29.03.2024, 17:01
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024