Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2022 » Грудень » 20 » Міжнародний день солідарності людей
16:01
Міжнародний день солідарності людей

 

СОЛІДАРНІСТЬ ЛЮДЕЙ – НАША МРІЯ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

20 грудня щорічно у всьому світі, починаючи з 2006 року, відзначають

Міжнародний день солідарності людей (International Human Solidarity Day).

 

 

Проголошено це міжнародне свято Організацією Об'єднаних Націй з метою розвитку культури солідарності та духу взаємодопомоги для досягнення соціальної справедливості та боротьби з бідністю. Солідарність є однією з основних цінностей міжнародних відносин у двадцять першому столітті.

Єдність людей полягає у різноманітності, взаємній відповідальності, взаємодопомозі та спільності інтересів, необхідних для досягнення спільних цілей та майбутнього, шляхом формування та виконання певних планів, програм та політики.

 

Однозначно, для подолання різних протиріч всі країни повинні діяти більш узгоджено, а для цього необхідна солідарність. При цьому солідарність має бути гнучкою. Гнучкість дозволяє узгодити спільні політичні кроки з думкою, нагальними інтересами та особливостями кожної зі світових держав. У свою чергу, це найкращий спосіб підтримати ідею спільної долі та знизити ризики поділу планети.

 

За традицією святкування Дня солідарності висвітлюється у пресі, по телебаченню, у соціальних мережах. До народів усіх країн звертається голова ООН і вкотре нагадує людям, що глобальні завдання, пов'язані з викоріненням бідності, безробіття, тяжких хворіб та епідемій, можна вирішити лише спільними зусиллями всіх країн, а не окремих соціальних груп.

 

Ми з Вами повинні брати участь, хто як може, у боротьбі проти гноблення народів, зростання несправедливості, за припинення воєнних дій. Сьогодні одним із головних стратегічних завдань людства є створення безпечної у всіх відносинах світової спільноти.

 

Фото – з відкритих джерел

За джерелом:

https://celebratoday.com/uk/events/december/20/international-day-of-human-solidarity

 

 

 

Переглядів: 133 | Додав: alexapostolyuk777
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 19:45
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024