Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2022 » Грудень » 21 » Найбагатша співачка України Камалія разом із доньками та чоловіком-мільйонером відвідала дітей у лікарні «Охматдит» (ВІДЕО)
01:30
Найбагатша співачка України Камалія разом із доньками та чоловіком-мільйонером відвідала дітей у лікарні «Охматдит» (ВІДЕО)

 

МИЛОСЕРДЯ  КАМАЛІЇ

 

 

 

 

 

 

 

Родина Камалії та Мохаммада Захура у повному складі приїхали

привітати маленьких пацієнтів лікарні «Охматдит» із Днем св. Миколая.

 

Найбагатша співачка України Камалія разом зі своїм впливовим чоловіком – мільйонером пакистанського походження Мохаммадом Захур уже встигла зробити дуже багато для підтримки духу українців, а також регулярно допомагає матеріально.

Співачка не тільки працює на інформаційному фронті та виступає на благодійних концертах закордоном, а також бере участь у проектах усередині країни. Так, учора, 19 грудня, Камалія разом із сім'єю приїхала привітати маленьких пацієнтів лікарні «Охматдит» із Днем Святого Миколая. Фотографіями артистка поділилася у своєму Instagram.

На благодійному заході Камалія з'явилася в ефектному комбінезоні, дочки Мірабелла та Арабелла одягли гарні сукні-вишиванки, Мільйонер Мохаммад Захур з'явився в елегантному костюмі.

«З Днем Святого Миколая, будьте здорові! Давайте виконаємо наше спільне головне бажання  і не забуваємо зробити хоч маленьке диво для малюків », - підписала фото Камалія.

«Красунечки-украіночки! Миру в Україні! З Днем Св.МИКОЛАЯ!», «Гарні дівчатка», «Красуні дай Боже Вам і Вашій родині здоров’я і Миру», - писали в коментариях.

Зазначимо, що серед зіркових гостей цього дня помітили телеведучу Соломію Вітвіцьку та співака Макса Барських.

Нагадаємо, що зірка ТСН щоп'ятниці разом із колегами відвідує лікарню "Охматдит". Це вже стало доброю традицією.

Нагадаємо, що до Дня ЗСУ Камалія представила новий музичний реліз на пісню "Кордоні", де з'явилася в кадрі у незвичайному для себе образі, змінивши вишукану сукню на військову форму.

 

Дивись відео на тему:

 

 

 

 

Фото – Камалія/Інстаграм

За джерелом:

https://stars.clutch.net.ua/86734-samaya-bogataya-pevica-ukrainy-kamaliya-vmeste-s-dochkami-i-muzhem-millionerom-navestila-detey-v-bolnice-ohmatdit?utm_source=getpush&utm_medium=push

 

 

Переглядів: 136 | Додав: alexapostolyuk777
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 02:05
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024