Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2023 » Січень » 19 » Львівській дитячій лікарні передав ліки і медобладнання на 16 млн грн президент Червоного Хреста України Микола Поліщук (ВІДЕО)
14:28
Львівській дитячій лікарні передав ліки і медобладнання на 16 млн грн президент Червоного Хреста України Микола Поліщук (ВІДЕО)

З ТУРБОТОЮ ПРО МАЛИХ ПАЦІЄНТІВ

 

 

 

 

 

 

Гуманітарну допомогу колегам з України  допоміг зібрати Чеський Червоний Хрест.


 

 

 

 

 

 

 

Сьогодні, 19 січня, Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр отримав ліки і медобладнання від Червоного Хреста України на 16 млн грн.  

 

 

 

 

 

 

Понад 10 тон гуманітарної допомоги вдалося зібрати завдяки допомозі Червоного Хреста в Чехії, повідомив у Facebook заступник голови Львівської обласної ради Юрій Холод.

 

 

 

 

 

 

Серед гуманітарної допомоги – 25 сучасних електроліжок для пацієнтів, 20 мобільних каталок, монітори контролю життєво важливих показників, комплекти (наплічники) для надання першої допомоги, автоматичні прилади для непрямого масажу серця, тонометри, пульсоксиметри, діагностичні ліхтарики для лікарів, фонендоскопи, електронні термометри, хірургічні нитки та інші роздаткові медичні матеріали.

 

 

 

 

 

 

Дві фури гуманітарної допомоги (понад 10 тон) вдалося зібрати завдяки допомозі Червоного Хреста в Чехії. Гуманітарну допомогу до львівської дитячої лікарні привіз президент Товариства Червоного Хреста України Микола Поліщук.

 

 

 

 

 

 

З перших днів війни Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр став не тільки опорним медичним закладом для лікування маленьких пацієнтів з дуже важкими хворобами, а й однією з ключових установ, де кооперуються медики з цілого світу. Звідси евакуюють на подальше спеціалізоване лікування малечу у різні клініки Європи та Америки.

 

 

 

 

 

 

Від початку війни Червоний Хрест України допоміг понад 10 мільйонам осіб у всіх областях країни. Медики і волонтери Червоного Хреста, загони швидкого реагування працюють у Броварах, Дніпрі, Запоріжжі, евакуюють людей з Бахмута і Соледара, надають гуманітарну поміч на Донеччині та Луганщині тощо. На Львівщині Товариство вже придбало приміщення, у якому має намір створити хаб і кластер Червоного Хреста на Заході України.

 

 

 


 

 

 

Довідково:

 

Детальніше про цю подію див. за посиланням - https://redcross.org.ua/news/2023/01/43205/?fbclid=IwAR0-jj4kjk-9Z6-tlnkWmCPoCgDy4Imaj9TZazQToqgak_eydZfJeGUHy7I

 

 

Фото – Юрія Холода/Фейсбук та ТЧХУ/Фейсбук

За джерелом:

https://zaxid.net/lvivska_dityacha_likarnya_otrimala_liki_i_medobladnannya_na_16_mln_grn_n1556344

 

 

Переглядів: 166 | Додав: alexapostolyuk77
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вівторок, 23.04.2024, 13:19
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024