Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2023 » Січень » 28 » Про нас пишуть: На сайті Чигиринської міської ТГ – про співпрацю із червонохрестівцями з Черкас і Канади
13:44
Про нас пишуть: На сайті Чигиринської міської ТГ – про співпрацю із червонохрестівцями з Черкас і Канади

 

РАЗОМ – МИ ВЕЛИКА СИЛА

 

 

 

 

 

 

Чигирин – історичне місто, оспіване у поезіях Великого Кобзаря, тому що за часів Богдана Хмельницького тут точилися важкі бої за незалежність України. І ось знову настав такий самий час. Та тепер на допомогу прийшли червонохрестівці з Черкас і Канади. Про це зазначено на сайті міської ради.

 

 

 

 

 

 

 

Днями відбулася зустріч міського голови Віктор Харченко з координаторкою Черкаська обласна організація Товариства Червоного Хреста України Юлією Холодною, Mathieu Leonard та волонтерами Canadian Red Cross.

 

 

 

 

 

 

З першого дня повномасштабного вторгнення російського агресора в Україну Товариство Червоного Хреста України оперативно мобілізувало всі сили й ресурси та розпочало надавати допомогу постраждалому населенню.

 

 

 

 

 

 

Під час зустрічі обговорили співпрацю, координацію спільних дій та пропозиції, що будуть корисними для нашої громади під час воєнного стану, а також надання гуманітарної допомоги внутрішньо переміщеним особам. Міський голова подякував доброчинцям за всебічну гуманітарну підтримку Чигиринщини.

Гості з Канади, в свою чергу, наголосили, що дуже вражені українським народом, їх злагодженістю в подоланні проблем сьогодення, жоден інший народ не зміг би так згуртуватися в такий складний час.

 

 

 

 

 

 

 

«Сьогодні наше завдання - забезпечити комфортне тимчасове перебування чи повноцінне проживання в громаді людей, які вимушено покинувши свої домівки, знайшли прихисток на Чигиринщині” – зазначив очільник громади.

 

 

Фото – учасників зустрічі

За джерелом:

https://www.facebook.com/chigirinskaotg.gov.ua/photos/pcb.1150373142508365/1150372392508440

 

Переглядів: 134 | Додав: alexapostolyuk77
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 23:52
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024