Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2023 » Січень » 29 » Самбірська районна організація Червоного Хреста України взяла участь у Хакатоні «Задум для своїх»
22:27
Самбірська районна організація Червоного Хреста України взяла участь у Хакатоні «Задум для своїх»

 

НА ПІДТРИМКУ МОЛОДІ  З ЧИСЛА ПЕРЕСЕЛЕНЦІВ

 

 

 

 

 

 

 

У Львові 27-29 січня пройшов Хакатон «Задум для своїх»,

в якому взяла участь також і команда Самбірської РО ТЧХУ.

 

 

 

 

 

 

 

Мета заходу - допомогти переселенцям швидше інтегруватися в громадах Львова, Самбора, Дрогобича чи інших міст Львівщини. Перед початком Хакатону про це повідомили організатори проєкту: «Ми збираємо команди, які протягом трьох насичених днів ознайомляться з результатами дослідження потреб ВПО Львівської області та розроблятимуть інтеграційні проєкти для переселенців у супроводі менторів та експертів. Три найкращі проєкти отримують додаткову підтримку у вигляді навчання, менторства та фінансування, необхідного для впровадження напрацьованих ідей для майбутніх ініціатив», - йдеться у повідомленні.

 

 

 

 

 

 

Команда могла складатися з 2 - 4 учасників, віком від 18 до 35 років. Але хоча б одна людина з неї повинна була мати статус переселенця.

 

 

 

 

 

 

 

У зазначений час до Львова прибули 12 команд з різних куточків України, щоби разом генерувати ідеї інтеграції переселенців у нові для них громади. Познайомилися, представилися, організатори переглянули їх дослідження потреб ВПО.

 

 

 

 

 

 

Впродовж трьох днів команди Хакатону дізнавалися багато корисного про проєктний менеджмент від Анастасії Короти, про інформаційні кампанії — від Леоніда Зябрева, про цільову аудиторію - від Діани Нагорної та організацію бюджетів - від Ольги Мартиновської. Ці знання допоможуть учасникам заходу у роботі над власними проєктами, які вони зможуть впроваджувати у своїх громадах цієї весни.

 

 

 

 

 

 

Червоний Хрест Львівщини на Хакатоні представляла команда від Самбірської районної організації ТЧХУ.

 

 

 

 

 

 

Команду із Самбора очолювала Олена Дук Цапович, голова районної організації Товариства Червоного Хреста України. (Докладніше про це див. за посиланням - https://www.facebook.com/photo/?fbid=6303591309704618&set=pcb.6303597226370693).

  

 

 

 

 

 

Захід відбувався в рамках Проєкту «Активна ре(інтеграція) молоді ВПО на Львівщині» за сприяння ПРООН у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.

 

Фото – учасників Хакатону

Пресслужба Львівської ОО ТЧХУ

 

Переглядів: 190 | Додав: alexapostolyuk77
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 29.03.2024, 16:27
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024