Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2023 » Січень » 31 » Світ "небезпечно не готовий" до наступної кризи, – Міжнародна Федерація Товариств Червоного Хреста і Червоного Півмісяця (IFRC)
07:29
Світ "небезпечно не готовий" до наступної кризи, – Міжнародна Федерація Товариств Червоного Хреста і Червоного Півмісяця (IFRC)

ТРИВОЖНЕ  ПОПЕРЕДЖЕННЯ

 

 

 

 

 

 

Світ і нині залишається "небезпечно не підготовленими" до наступної пандемії, попередила IFRC, заявивши,

що майбутні кризи в охороні здоров'я можуть співпасти з можливими стихійними лихами, пов'язаними з кліматом.

 

 

Про це інформує Українська національна агенція новин – УННпосилаючись на AFP.

 

Деталі

 

Міжнародна Федерація Товариств Червоного Хреста і Червоного Півмісяця (IFRC) заявили, що, незважаючи на три "жорстокі" роки пандемії Covid-19, надійних систем забезпечення готовності "вкрай не вистачає".

"Усі країни залишаються небезпечно не підготовленими до майбутніх спалахів", - заявила IFRC, зробивши висновок, що зараз уряди готові не більше, ніж у 2019 році.

 

У повідомленні йдеться про те, що країни мають бути готові до "безлічі небезпек, а не лише до однієї", і говориться, що суспільства стали по-справжньому стійкими лише завдяки плануванню різних типів лих, оскільки вони можуть відбуватися одночасно.

 

IFRC послалася на зростання пов'язаних з кліматом лих і хвиль спалахів хворіб у цьому столітті, одним із яких і був злощасний Covid-19. Ця організація випустила два звіти з рекомендаціями щодо пом'якшення майбутніх трагедій у масштабах Covid-19 у третю річницю оголошення Всесвітньою організацією охорони здоров'я вірусу міжнародною надзвичайною ситуацією в галузі охорони здоров'я.

 

"Пандемія Covid-19 має стати тривожним сигналом для світової спільноти, щоб негайно підготуватися до наступної кризи в галузі охорони здоров'я", - сказав генеральний секретар IFRC Джаган Чапагейн (на знімку).

 

"Наступна пандемія може бути не за горами, якщо досвід Covid-19 не прискорить наших кроків до забезпечення готовності, що прискорить?".

 

Додамо

 

До 2025 року країни мають збільшити внутрішнє фінансування охорони здоров'я на один відсоток від валового внутрішнього продукту, а глобальне фінансування охорони здоров'я - щонайменше 15 мільярдів доларів на рік, додали в Червоному Хресті.

 

IFRC заявила, що за останні три роки її мережа охопила понад 1,1 мільярда людей, щоб забезпечити їхню безпеку під час пандемії Covid.

 

Фото – з відкритих джерел

За джерелом:

https://www.unn.com.ua/uk/news/2013483-svit-nebezpechno-ne-gotoviy-do-nastupnoyi-krizi-chervoniy-khrest

 

Переглядів: 115 | Додав: alexapostolyuk77
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 01:08
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024