Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2023 » Лютий » 1 » Вчителі Львівщини навчатимуть учнів правил мінної безпеки
14:00
Вчителі Львівщини навчатимуть учнів правил мінної безпеки

МЕМОРАНДУМ

 

 

 

 

 

 

 

30 січня департамент освіти і науки Львівської ОВА та благодійна

організація «Українська освітня платформа» уклали Меморандум про співпрацю.

 

Метою цього документа є залучення педагогів області до проєкту «Освітня програма з протидії мінній небезпеці», який БО «Українська освітня платформа» реалізує у межах СПІЛЬНО – програми Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) для підтримки сімей з дітьми, які постраждали від війни.

 

За попередніми дослідженнями ДСНС в Україні вже заміновано приблизно 13% території, тому діти мають знати, які небезпеки можуть чекати на них. Співпраця з Українською освітньою платформою допоможе навчити школярів Львівщини убезпечити себе від мінних пристроїв.

 

 

 

 

 

 

«Україна зараз, на жаль, потрапила у перелік країн чи не з найбільш замінованою територією. Діти під час канікул дуже цікаві та допитливі. Вони можуть часом натрапити на вибухові пристрої, які ворог спеціально розкидає. Тому краще дітям знати про те, що не можна рухати та як поводитись, коли виявляєш такі речі. Це збереже комусь здоров’я, а комусь – життя», – наголосив директор департаменту освіти та науки ЛОВА Олег Паска. 

 

 

 

 

 

 

Педагоги з різних областей, зокрема Тернопільської, Івано-Франківвської, Дніпропетровської, Харківської, Черкаської, Кіровоградської та Запорізької, вже долучились до цієї ініціативи. БО «Українська освітня платформа» вже понад 10 років сприяє якісним змінам у суспільстві, об'єднуючи людей та допомагаючи своїм партнерам. Своєю діяльністю вони розвивають громади України через підсилення та підтримку молоді, релігійних спільнот, фахівців соціальної сфери, органів місцевого самоврядування, локальних волонтерських, громадських та благодійних організацій.

«У межах проєкту «Освітня програма з протидії мінній небезпеці» разом з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) ми проводимо тренінги спочатку для педагогів, аби ті навчили своїх учнів правил поводження з вибухонебезпечними предметами», – зазначив менеджер проєктів БО «Українська освітня платформа», які втілюються у партнерстві з UNICEF Олег Олійник. 

 

Ознайомитись із докладною інформацією та зареєструватись для участі в проєкті можна за покликанням

 

 

Довідково:

 

 

 

 

 

Зазначимо, що проблематикою мінної безпеки займається з населенням й Товариство Червоного Хреста України. Координатором цього напрямку на Львівщині є Роман Рудий (Roman Rudjy). За час повномасштабної війни з рф він з волонтерами провів зі школярами Львівської області не одну сотню годин - бесід, тренінгів, інші види пізнавальних занять з цього напрямку діяльності ТЧХУ.

 

Фото – ЛОВА

За джерелом:

https://loda.gov.ua/news/53620

 

 

Переглядів: 135 | Додав: alexapostolyuk77
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 17:39
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024