Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2023 » Березень » 1 » Про нас пишуть: Червоний Хрест України у Дрогобичі оновив офіс та анонсував нові ініціативи милосердя
18:51
Про нас пишуть: Червоний Хрест України у Дрогобичі оновив офіс та анонсував нові ініціативи милосердя

ВІДКРИТТЯ  ВІДРЕМОНТОВАНОГО  ОФІСУ

 

 

 

 

 

 

28 лютого у Дрогобичі відкрили оновлений офіс Товариства Червоного Хреста України. Завдяки залученим

грантовим коштам в межах проекту BraVo, волонтерам вдалось провести ремонтні роботи свого офісного

приміщення та поліпшити умови своєї праці.

 

 

Проект BraVo – це програма Товариства Червоного Хреста України, яка дає можливість залучати кошти з метою підтримки громади, допомоги соціально вразливим категоріям населення та сприяти в реалізації проектів, необхідних громаді.

 

 

 

 

 

 

За словами координаторки програми BraVo, Дрогобицької міської організації Товариства Червоного Хреста України Лесі Федорової, завдяки роботі проекту вдалось зробити чимало — організація провела ремонт, заснувала банк одягу, закупила засоби реабілітації, а також велосипеди для волонтерів. В планах – доробити фасад та придбати меблі для оновленого офісного приміщення.

 

На відкриття відреставрованого офісу завітав очільник громади Тарас Кучма, керівник Управління соціального захисту населення Іван Терлецький, обласний голова Товариства Червоного Хреста України Іван Семерак, представник Міжнародної федерації Червоного Хреста Гоча Гочашвілі, а також місцеві та обласні координатори проекту BraVo.

 

 

 

 

 

 

Іван Семерак подякував волонтерам та координаторам за клопітку працю, добре серце та благі справи, які вони кожного дня роблять для тих, хто цього найбільше потребує.

 

 

 

 

 

 

Тарас Кучма, міський голова Дрогобича, вручив голові міської організації ТЧХУ Любові Климишин Подяку за жертовну роботу.

«Щиро дякую вам особисто та нашому регіональному Червоному Хресту за те, що попри все, ви завжди підставляєте плече та допомагаєте тим, хто до вас звертається. Ви розвиваєтесь та робите все для того, щоб нашим людям хоча б трохи полегшити життя. Ми цінуємо вашу працю та завжди готові вас підтримати», — звернувся до присутніх Тарас Кучма.

 

 

 

 

 

 

У свою чергу, представник Міжнародної федерації Червоного Хреста і Червоного Півмісяця Гоча Гочашвілі зазначив, що він дуже вражений змінами, які відбулись у приміщенні, яке стане тепер додатковою мотивацією для команди працювати ще ефективніше на благо людей, які цього потребують. Також благодійник подякував за діяльність, яку тут проводять для розвитку організації та за ту допомогу, яку надають людям у потребі.

 

 

 

 

 

 

На завершення Любов Климчишин висловила слова вдячності посадовцям за допомогу та сприяння в роботі організації, а також розповіла про ініціативи, які вони з командою впроваджують.

 

 

 

 

 

 

«Орієнтовно з середини березня у нас працюватиме Банк одягу та пункт прокату засобів реабілітації. Це буде доступно для усіх, хто цього потребує. Одяг будемо не лише видавати, а й приймати. Усі, хто хоче віддати — прохання приносити чистий, охайних, придатний для носіння одяг. Що стосується засобів реабілітації — будемо підписувати з людиною договір оренди для зворотного повернення після користування. Видачу будемо проводити тричі на тиждень у нашому офісі по вулиці Шевченка,3. Графік видачі оприлюднимо згодом, — прокоментувала новий вид діяльності Любов Климишин.

 

Фото – Дрогобицької МР/офіційний сайт

За джерелом:

https://drohobych-rada.gov.ua/товариство-червоного-хреста-у-дрогоб/

 

 

Переглядів: 162 | Додав: alexapostolyuk77
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 15:00
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024