Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2023 » Березень » 2 » У Запоріжжі врятовано 11 людей, серед них вагітна жінка, після руйнування багатоповерхівки через влучання російської ракети
14:11
У Запоріжжі врятовано 11 людей, серед них вагітна жінка, після руйнування багатоповерхівки через влучання російської ракети

ЗЛОЧИН ПРОТИ МІЖНАРОДНОГО ГУМАНІТАРНОГО ПРАВА

 

 

 

 

 

 

У ГУ ДСНС надали оперативну інформація щодо ліквідації

наслідків обстрілу у Запоріжжі станом на 7 ранку.

 

Станом на 07:00 триває проведення аварійно-рятувальних робіт на місці зруйнованої частини багатоповерхового будинку внаслідок ракетного удару 2 березня. Про це повідомляють у відомстві.

 

Інформація стосовно постраждалих уточнюють. На 7:00 врятовано 11 людей, з яких одна вагітна жінка, та 20 евакуйовано, з них 3 госпіталізовано з травмами. З-під завалів рятувальники деблокували 2 загиблих людей.

 

Від ГУ ДСНС на місці подій для проведення аварійно-рятувальних робіт працює 24 одиниці спеціальної техніки і 95 чоловік особового складу. Для надання психологічної допомоги на місці працюють психологи ДСНС.

Для надання допомоги постраждалим працювало 7 бригад Швидкої медичної допомоги, з яких 2 залишаються чергувати на місці. Місце події знаходиться під охороною Поліції.

 

 

 

 

 

 

До проведення аварійно-рятувальних робіт та пошуку постраждалих, окрім екстрених і спеціальних служб, залучили волонтерів «ВОГНИК Запоріжжя» та 4 волонтерів Загону Швидкого Реагування ТЧХУ у Запорізькій області. Вони допомагають рятувальникам у транспортуванні, пошуково-рятувальних роботах, надають першу допомогу постраждалим та іншу необхідну підтримку.

 

 

 

 

 

 

На місці, де ведуться аварійно-рятувальні роботи, волонтери World Central Kitchen і UABeluga розгорнули пересувний намет. Там небайдужі запоріжці надають воду, гарячі напої та їжу цивільному населенню і рятувальникам, які ліквідовують наслідки.

 

Довідково:

 

«Загинули чотири людини, ще п’ятеро вважаються зниклими безвісті, серед них дитина», - про це повідомляє Офіс Генпрокурора, пише УНН.

 

 

Фото – пресслужби ДСНС в Запорізькій області

За джерелом:

https://actual.today/vryatovano-11-ljudej-sered-nih-vagitna-zhinka-trivaie-provedennya-avarijno-ryatuvalnih-robit-na-misci-rujnuvannya-bagatopoverhivki-cherez-vluchannya-rosijskoi-raketi-foto/

 

 

Переглядів: 121 | Додав: alexapostolyuk77
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Середа, 24.04.2024, 05:18
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024