Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2023 » Березень » 6 » Міжнародний день зубного лікаря
22:45
Міжнародний день зубного лікаря

 

СВЯТО  - МАЙСТРІВ  БІЛОЗУБОЇ  УСМІШКИ

 

 

 

 

 

 

 

 

6 березня щорічно відзначають Міжнародний день зубного лікаря (International Dentist Day).

 

 

Ви не шанувальник дантиста? З упевненістю можна сказати, що Ви не самотні. Однак, якщо б цієї часто нелюбимої професії не існувало, наша схильність до цукру і солодощів давно б знищила наші зуби. Любите Ви зубних лікарів або ненавидите, безумовно, є стовідсотковий аргумент на користь того, що дантисти - одні з найважливіших професіоналів, яких ви можете зустріти в галузі охорони здоров'я. Зрештою, де б ми були без зубів?

 

Стоматологія існує давно. Фактично, одні з найстаріших свідчень стоматології, які у нас є, були виявлені між 6-4 ст.до н.е.!

 

Хоча без сучасних інструментів, які ми маємо сьогодні, їм доводилося обходитися деякими дивними і чудесними ліками, такими як бджолиний віск і крем'яні інструменти для виявлення гною.

 

І якщо одна з причин, по якій вам не подобається ходити до дантиста, полягає в тому, що ви турбуєтеся про те, що це буде боляче, подумайте про наших предків - їм доводилося мати справу з карієсом, який виривали з ясен без анестезії.

 

Ви давно були у дантиста? Може бути, сьогодні ідеальний час, щоб позбутися від звички уникати цього, і просто перевірте зуби! Багато з нас не завжди зацікавлені в тому, щоб перевіряти свої зуби, але потрібно підкреслити, що позбавлення від карієсу є ключем до довгого і здорового життя. Немає нічого чарівніше яскравої усмішки!

 

Давайте ж сьогодні привітаємо всіх дантистів з Міжнародним днем ​​зубного лікаря! Нехай пацієнти не кричать, нехай робота не дратує, нехай достаток з кожним днем ​​зростає, нехай щастя буде чистим, світлим і бездоганним, як посмішка голлівудської зірки.

 

Фото – з відкритих джерел

За джерелом:

https://celebratoday.com/uk/events/march/06/international-day-of-the-dentist

 

Переглядів: 108 | Додав: alexapostolyuk77
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 18.04.2024, 23:44
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024