Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2023 » Березень » 11 » Сьогодні - День сантехніки або День сантехніка
22:22
Сьогодні - День сантехніки або День сантехніка

САНІТАРІЯ ТА ГІГІЄНА – ЗАПОРУКА ЗДОРОВ'Я

 

 

 

 

 

 

11 березня - Всесвітній день сантехніки або Всесвітній день сантехніка (World Plumbing Day)

 

Щорічно 11 березня відзначають Всесвітній день сантехніки і Всесвітній день сантехніка. Цей міжнародний захід, ініційований Всесвітньою радою по сантехніці, який проводиться з метою визнання тієї важливої ​​ролі, яку сантехніка відіграє в здоров'ї і благополуччі суспільства. Звичайно ж - це і професійне свято всіх сантехніків.

Всесвітня рада по сантехніці через свої країни-члени і партнерські відносини з такими організаціями, як Всесвітня організація охорони здоров'я, круглий рік працює над просуванням переваг безпечної сантехніки, а в 2010 році вона вирішила ініціювати ідею включення ще одного дня в світовій календар свят, присвяченого сантехніці.

Ідея Всесвітнього дня сантехніки полягає в тому, що кожен рік 11 березня люди у всьому світі будуть робити паузу, щоб подумати про життєву важливу ​​роль сантехніки в збереженні їх здоров'я і способу життя.

Сьогодні на континентах Австралії, Європи та Африки організовуються заходи, щоб відзначити цю подію і привернути увагу до важливості гарної сантехніки і каналізації. У Китаї, Англії, Німеччини, Індії, Канаді, Північній і Південній Америці і в багатьох інших країнах лідери сантехнічної галузі, уряду, політики і громадські організації просувають Всесвітній день сантехніки.

Прямо зараз, сьогодні, в офісах і навчальних закладах, на робочих місцях і в класах, а також в законодавчих органах і парламентах по всьому світу відзначається і визнається Всесвітній день сантехніки. У прес-релізах і статтях в журналах на китайському, хінді, англійською, німецькою та іспанською, російською, українською мовами з'являються повідомлення про зв'язок між гарною сантехнікою і здоров'ям людини.

Дійсно, хороша сантехніка - це не просто гарна річ, це самий безпечний і швидкий спосіб зберегти і захистити своє здоров'я.

Зробіть гігієну своїм головним пріоритетом у Всесвітній день сантехніки. Ви можете навчити своїх дітей завжди мити руки. Крім того, ви також можете ввести розпорядок дня у ванній, щоб все було якомога чистішим. Міняти рушник для рук щотижня не складає труднощів. Але також не забувайте утримувати в чистоті вашу видиму сантехніку, щоб уникнути забруднення! Ніхто не любить цвілі в душі! Тримайте труби в чистоті і без перешкод, щоб ваша ванна кімната була в безпеці!

Умілих сантехніків і майстрів на всі руки вітаємо з професійним святом! Бажаємо справних інструментів, легкої роботи, затребуваної діяльності, поваги і щирої вдячності за великий труд!

 

Фото – ілюстративне

За джерелом:

https://celebratoday.com/uk/events/march/11/world-plumbing-day

 

Переглядів: 143 | Додав: alexapostolyuk77
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 17:22
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024