Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2023 » Березень » 30 » 30 та 31 березня на сонці бушуватимуть сильні магнітні бурі, які досягнуть Землі (ВІДЕО)
10:46
30 та 31 березня на сонці бушуватимуть сильні магнітні бурі, які досягнуть Землі (ВІДЕО)

НЕБЕСА  ВТРУЧАЮТЬСЯ  У ЗЕМНЕ ЖИТТЯ

 

 

 

 

 

 

30 та 31 березня Землю чекають потужні магнітні бурі - попереджають вчені.

 

 

Причиною виникнення цих бур є прояв сонячної активності - говорить молодший науковий співробітник Полтавської гравіметричної обсерваторії Микола Тищук: "Випромінювання сонячне у вигляді електронів, протонів інших заряджених частинок, внаслідок вибухів на сонці летить все це до нас до Землі. І в результаті ми можемо на Землі спостерігати в цей час такі магнітні бурі".

 

Людському оку такі коливання не помітні. Проте їх вплив може нести за собою негативні наслідки - говорить старший науковий співробітник Полтавської гравіметричної обсерваторії Анатолій Браженко.

 

Анатолій Браженко, старший науковий співробітник Полтавської гравіметричної обсерваторії: " щорічно кілька супутників губляться космічними країнами, тому, що сонячна активність виводить їх з ладу. Відбуваються порушення в навігації літаків та кораблів».

 

Жертвою магнітних збурень може бути не лише техніка, а й людина. За статистикою - їх вплив відчувають на собі від 50 до 70 % метеочутливих людей. При чому, може вплинути і невелика за потужністю буря - говорить лікар невролог Юлія Катеренчук. Під час таких змін в атмосфері полтавські лікарні переповнені пацієнтами з однаковими симптомами.

 

 

 

 

 

 

Юлія Катеренчук, лікар невролог: "В дні магнітних бур, як правило звертаються дуже багато пацієнтів. В яких одні й ті ж самі симптоми виникають, це головні болі, болі за грудиною, відчуття нестачі повітря".

Лікарка додає - в цей період під великий вплив потрапляють люди з психічними порушеннями, тому в цей час збільшується кількість суїцидів. Щоб вберегти себе від можливих негативних наслідків, фахівці радять слідкувати за спеціальним календарем, в якому розписані активні прояви магнітних бур. Не планувати у ці дні довготривалих поїздок і не виконувати сильні фізичні навантаження.

 

Фото - ілюстративне

За джерелом:

https://irt.pl.ua/news/6574/

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 135 | Додав: alexapostolyuk77
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 29.03.2024, 01:19
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024