Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2023 » Квітень » 10 » Про нас пишуть: Бродівська міська рада – про співпрацю з Львівською обласною організацією Українського Червоного Хреста (ВІДЕО)
21:29
Про нас пишуть: Бродівська міська рада – про співпрацю з Львівською обласною організацією Українського Червоного Хреста (ВІДЕО)

 

СТВОРЯТЬ  МОЛОДІЖНИЙ  ЦЕНТР

 

 

 

 

 

 

 

Підписано Меморандум про співпрацю Бродівської міської ради

 з Львівською обласною організацією Українського Червоного Хреста.

 

 

 

 

 

 

 

 

Бродівську громаду відвідали 7 квітня представники Міжнародної Федерації Червоного Хреста і Червоного Півмісяця, обласної та районної організацій ТЧХУ, а також фахівці з розвитку і співробітництва Червоний Хрест України.

 

 

 

 

 

 

Спеціалісти однієї з найбільших міжнародних гуманітарних організацій вивчають потреби Бродівської громади, формують запити на цільову допомогу та планують розвивати молодіжний волонтерський рух.

 

 

 

 

 

 

Створення молодіжного центру у Бродах – наступний крок нашої співпраці. А, загалом, укладений 7 квітня Меморандум передбачає об’єднання зусиль в напрямку гуманітарної діяльності та підтримки громадян, котрі постраждали від російської агресії чи перебувають в кризовій ситуації.

 

 

 

 

 

 

Меморандум про співробітництво між Львівською обласною організацією Товариства Червоного Хреста України та Бродівською міською радою підписали міський голова Анатолій Белей та голова обласної організації ТЧХУ Іван Семерак.

 

 

 

 

 

 

Дякуємо за співпрацю: голові Бродівської районної організації Товариства Червоного Хреста України Марії Кривчук, голові Львівської обласної організації ТЧХУ Іванові Семераку, фахівцю з розвитку ТЧХУ Олексію Рохману, координатору діяльності на місцевості Міжнародної Федерації ЧХ та ЧП Гочу Гучашвілі, спеціалісту відділу співробітництва МКЧХ Ганні Ралітній, всім волонтерам і благодійникам, котрі брали участь в церемонії підписання цього важливого документу.

 

 

 

 

 

 

Фото – Бродівської міської ради/Фейсбук

За джерелом:

https://www.facebook.com/photo/?fbid=606432121510946&set=pcb.606466191507539&locale=ru_RU

 

Переглядів: 129 | Додав: alexapostolyuk77
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 27.04.2024, 04:27
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024