Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2023 » Квітень » 15 » У Львові відкрили спеціалізовану клініку протезування та реконструкції Superhumans Center
09:42
У Львові відкрили спеціалізовану клініку протезування та реконструкції Superhumans Center

 

АКТИВНЕ ЖИТТЯ З ІНВАЛІДНІСТЮ - МОЖЛИВЕ!

 

 

 

 

 

У п’ятницю, 14 квітня, у Львові відкрили спеціалізовану

 клініку протезування та реконструкції Superhumans Center.

 

 

 

 

 

 

Про це повідомили на Facebook-сторінці закладу. Центр облаштували на базі шпиталю у Винниках.

 

 

 

 

 

«У серпні 2022 року ми вперше зайшли в приміщення першого корпусу нашої всеукраїнської клініки. В жовтні тут почались ремонтні роботи, а вже у квітні, через рекордні п’ять місяців, ми відкрили двері першого корпусу Superhumans Center», – йдеться у повідомленні на Facebook-сторінці Superhumans Center.

 

 

 

 

 


Лабораторія протезування, відділ реабілітації, басейн, психологічні кабінети — все це вже працює та доступне для пацієнтів. До кінця року планують відкрити другий корпус з операційним та стаціонарним відділеннями.

 

 

 

 

 

 

Superhumans — це всеукраїнський проект. Такі ультрасучасні центри реабілітації та протезування планують відкривати по всій Україні. А люди, які постраждали внаслідок війни, отримуватимуть всі послуги центру безкоштовно.

 

 

 

 

 

«Ми зібрали світову експертизу, знання, досвід та технології у нас, в Україні, щоб superлюди мали змогу проходити лікування та реабілітацію вдома, не витрачаючи дорогоцінний час на дорогу, поруч з рідними. Хочемо вивести сферу протезування в Україні на новий рівень, змінити думку про те, що з інвалідністю неможливо вести активне життя», – йдеться у повідомленні Superhumans Center.

 

 

 

 

 

 

Клініка є неприбутковою, не має державного фінансування та утримується з допомоги донорів. Найбільшим донором суперклініки став Говард Баффет, який завітав на відкриття центру. Він пожертвував 16 300 млн доларів. Майже усі кошти з цієї суми скерували на ремонт та закупівлю обладнання для першого корпусу клініки. Один мільйон – на протези для перших пацієнтів.

 

 

 

 

 

 

На відкриття Superhumans Center завітали також перша леді України Олена Зеленська, міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко, міністр охорони здоров’я Франції Франсуа Браун, адвокат та військовослужбовець Масі Наєм, медичний директор центру Андрій Віленський, багато міжнародних гостей, спонсорів, а також зіркові амбасадори центру – Єгор Гордєєв та Дмитро Монатік.

 

 

 

 

 

 

Фото – пресслужби ЛОВА та учасників церемонії відкриття Superhumans Center

За джерелом:

https://zaxid.net/u_lvovi_vidkrili_spetsializovanu_kliniku_protezuvannya_ta_rekonstruktsiyi_superhumans_center_n1561770


 

Переглядів: 121 | Додав: alexapostolyuk77
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 17:08
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024