Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2023 » Квітень » 24 » Про нас пишуть: КУ «Центр надання соціальних послуг» Збаразької міської ради – про співпрацю з Українським Червоним Хрестом
18:54
Про нас пишуть: КУ «Центр надання соціальних послуг» Збаразької міської ради – про співпрацю з Українським Червоним Хрестом

У СВЯТА, І В БУДНІ - РАЗОМ

 

 

 

 

 

 

КУ «Центр надання соціальних послуг» Збаразької міської ради налагодив

 співпрацю з Червоним Хрестам України в повідомив про це у Фейсбуку.

 

У світлий Великодній тиждень соцпрацівникуи організували з червонохрестівцями для поважних добродіїв та добродійок захід - "ВЕЛИКОДНІ ПОСИДЕНЬКИ" та з нагоди 105- ї річниці створення Червоного Хреста в Україні і 160 - ї річниці створення Міжнародного Комітету Червоного Хреста - екскурсію у Світлицю - Музей Товариства Червоного Хреста.

 

 

 

 

 

Свято розпочав краєзнавець Руслан Підставка, який ознайомив присутніх з історією нашого славетного міста, з історією приміщення, в якому облаштований музей, яке має більше ніж 100-річну історію, це справжня пам`ятка архітектури.

 

 

 

 

 

 

Опісля, директор Збаразької РО ТЧХ Марія Милян, розповіла історію створення червонохресного руху від початку його діяльності з 1863 року і до сьогодення. Етапи заснування, напрямки діяльності Товариства Червоного Хреста України, які відображені у світлинах, буклетах, плакатах та стендах, доповнювали розповідь Марії Ярославівни.

 

 

 

 

 

 

А які ж великодні посиденьки без смачної паски ? На завершення усі гості свята ласували солодкими пасочками, канапками та запашним чаєм. Щирі посмішки, приємні враження та емоції переповнювали підопічних впродовж усього свята.

 

 

 

 

 

 

Щиро дякуємо голові Збаразької РО ТЧХ Марії Милян та її працівникам за співпрацю та щедро накритий стіл. Нехай добросовісна праця, відданість нелегкій справі, глибоке почуття відповідальності, милосердя та турботливе ставлення до осіб похилого віку та осіб з інвалідністю винагороджуються вдячністю і повагою.

 

 

Фото – волонтерів
За джерелом:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100079144503368

 

Переглядів: 98 | Додав: alexapostolyuk77
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 04:11
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024