Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2023 » Квітень » 25 » Нині - День доньки
16:34
Нині - День доньки

 

РОДИННЕ СВЯТО

 

 

 

 

 

 

 

 

Щорічно в багатьох країнах (в основному в Європі) 25 квітня відзначають дуже добре

і радісне свято - День доньки. Присвячене це світле свято сім'ї та відносинам батьків і доньок.

 

У цей день прийнято відзначати в тісному сімейному колі за святковим столом і дарувати донькам увагу і невеликі подарунки. День доньки закликає більш чутливо і трепетно ​​ставитися до своїх доньок. Зовсім неважливо, вони юні або вже дорослі (можливо, вони вже й самі стали матусями), але, як і раніше, потребують турботи, теплоти і любові.

 

У цей день маленькі доньки будуть раді звичайній прогулянці з батьками, новій ляльці або сукні. А дорослі доньки тим більше оцінять увагу батьків, так як наш спосіб життя сьогодні не завжди дозволяє проводити з близькими людьми стільки часу, скільки хотілося б.

 

Популяризація таких свят, як День батька, День матері, День братів і сестер, День доньки підкреслює необхідність кожної людини для її родини, країни і планети в цілому. Тим більше, ця дата не передбачає галасливих заходів, її варто проводити в тісному сімейному колі.

 

Широко відомо, що і сьогодні в багатьох культурах народження доньки стає мало не трагедією. Звичайно, це стосується регіонів з дуже низьким рівнем доходів і традиційним укладом життя. Наприклад, в селах Китаю, Індії, Пакистану дуже помітний гендерний перекіс в сторону чоловіків. Це спровоковано, значною мірою, позбавленням населення від доньок. Безумовно, таке явище - трагедія для всього світу і з ним необхідно боротися. Одним з методів боротьби з таким жахливим явищем можна вважати культурний посил - усвідомлення важливості доньок для сім'ї.

 

У День доньки обов'язково висловіть свою ніжність, ласку і прихильність до своїх доньок, приділіть їм трохи більше уваги, ніж зазвичай. Привітайте з цим милим святом і скажіть, як сильно ви їх любите!

 

Варто відзначити, що поки це свято тільки шукає своє місце в календарі. Існує також Міжнародний день доньок (International Daughters Day), який відзначають в четверту неділю вересня. Пов'язана ця дата, швидше за все з Національним днем ​​доньки в Індії, що відзначається в цей же день.

 

У США також існує Національний День доньок (National Daughters Day), який має постійну дату - 25 вересня. Крім цього, американці святкують Національний День сина і доньки (National Son and Daughter Day) - щорічно 11 серпня.

 

Можна, звичайно відзначати День доньки в будь-яку з двох вподобаних дат - 25 квітня або в четверту неділю вересня, нам здається, що навесні це робити веселіше! Вирішуйте самі, а можете відзначати і двічі. Це навіть цікавіше!

 

За джерелом:

Фото - ілюстративне

https://celebratoday.com/uk/events/april/25/daughter-s-day

 

Переглядів: 90 | Додав: alexapostolyuk77
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 17:03
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024