Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2023 » Квітень » 27 » На серійного донора сперми із Нідерландів, котрий є батьком 550 дітей, подали до суду. Він робив пожертви і в Україну
17:05
На серійного донора сперми із Нідерландів, котрий є батьком 550 дітей, подали до суду. Він робив пожертви і в Україну

І  ЩО  СКАЖЕ  ФЕМІДА?

 

 

 

 

 

 

На серійного донора сперми, який став батьком 550 дітей, подали до суду на тлі

звинувачень у тому, що його плідне донорство збільшує ризик випадкового інцесту.

 

Про це пише УНН посилаючись на The Telegraph.

 

Деталі

 

Фонд Donorkind в Нідерландах подає до суду Джонатана Джейкоба Мейєра, щоб заборонити йому здавати сперму, і звинувачує його в брехні про кількість дітей, яких він народив.

У керівних принципах голландської клініки сперми йдеться про те, що донори можуть мати максимум 25 дітей від 12 жінок, щоб запобігти інбридингу, інцесту або психологічних проблем у дітей-донорів.

Цивільний позов подає голландська мати одного з дітей Мейєра. "Якби я знала, що він став батьком понад 100 дітей, я б ніколи не обрала його, - сказала вона. - Якщо я думаю про наслідки, які це може мати для моєї дитини, мене нудить".

Donorkind хоче, щоб суд наказав Мейєру припинити донорство і з'ясувати, яким клінікам він жертвував. Він також хоче, щоб вся його сперма в сховищі була знищена, якщо вона не призначена для жінки, у якої вже є один з його дітей.

"Ми вживаємо заходів проти цієї людини, тому що уряд нічого не робить", - заявив голова фонду Donorkind Тис ван дер Мейєр. "У нього глобальне охоплення через Інтернет, і він веде справи з великими міжнародними банками сперми".

 

"Чорний список" пожертвувань

 

За інформацією Donorkind, 41-річний Мейєр, музикант із Гааги, перебуває у "чорному списку" голландських донорів, але продовжує робити пожертвування за кордон, у тому числі в Данію та Україну. 41-річний чоловік також звертався до потенційних батьків, які шукають домашнє запліднення, в Інтернеті та соціальних мережах і не виявляв жодних ознак зміни своєї поведінки.

Мейєр, який зараз мешкає в Кенії, іноді використовував псевдонім Рууд, коли пропонував стати донором сперми, повідомляє газета AD.

Голландська асоціація гінекологів NVOG підняла тривогу з приводу Мейєра у 2017 році після того, як з'ясувалося, що він став батьком не менше 102 дітей у десяти різних клініках у Нідерландах.

Минулого року Donorkind заявила, що виявила десятьох лікарів, які незаконно використали сперму для створення дітей у Нідерландах, які працюють над центральним реєстром донорів сперми.

 

Фото – з відкритих джерел

За джерелом:

https://www.unn.com.ua/uk/news/2021067-na-donora-spermi-yakiy-narodiv-550-ditey-podano-do-sudu-cherez-pidvischennya-riziku-intsestu

 

 

Переглядів: 191 | Додав: alexapostolyuk77
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 29.03.2024, 03:57
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024