Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2023 » Травень » 3 » Рекомендуємо кілька весняних локацій у Львові, де можна відпочити і зробити гарні знімки на фоні квітучого міста
17:22
Рекомендуємо кілька весняних локацій у Львові, де можна відпочити і зробити гарні знімки на фоні квітучого міста

ВЕСНА  КЛИЧЕ!

 

 

 

 

 

 

Весняна пора – це найкращий час для прогулянок на природі: розпускаються молоді зелені гілочки на

деревах, зацвітають вишні, яблуні, абрикоси, сакури, магнолії. І Львів стає квітучою казковою країною.

Куди ж нині піти у Львові, аби побачити всю оту красу львівської весни? 

 

 

Ми підготували для Вас список із 3- х весняних локацій, де можна відпочити від міської метушні і зробити багато гарних фотографій на фоні квітучого міста.

 

 

Ботанічний сад ЛНУ ім. Івана Франка у Львові

 

 

 

 

 

 

У Львівському ботанічному саду впродовж квітня-травня-червня цвітуть десятки екзотичних кущів, дерев та квітів. Магнолії, сакури, тульпанові дерева, лимонники, троянди, крокуси, підсніжники, анемони, лавандові кущі та багато інших квіткових рослин тішать львів’ян і гостей міста щороку у період свого цвітіння.

 

 

 

 

 

Магнолії – є не лише одними з найдавніших квітучих рослин, але й найпопулярнішими квітковими деревами у Львівському ботанічному саду Франкового університету. Щороку наприкінці квітня тут проводять Дні викритих дверей, що на якраз припадає на період цвітіння рожево-білих магнолій. Їх тут налічується близько 40 дерев. І, як кажуть, кожен порядний львів’янин чи гість міста має зробити хоч одну фотографію на фоні цих квітучих львівських магнолій.

 

 

Стрийський парк у Львові

 

 

 

 

 

 

Стрийський парк має не лише цікаву та давню історію, але й теж може похвалитися своїм чималим рослинним фондом. У цьому львівському парку налічується понад 200 видів різноманітних дерев, кущів і рослин. Серед них: червоний дуб, тюльпанове дерево, магнолія, сосна Веймутова, японський бузок, маньчжурська аралія, гінкго дволопатеве та інші унікальні «зелені мешканці».

 

 

Шевченківський Гай у Львові

 

 

 

 

 

 

Всі знають, що Шевченківський Гай – це, найперше, музей - скансен народної архітектури і побуту у Львові. Але, крім того, у Шевченківському Гаю напровесні завжди розцвітають унікальні кущі та квіткові рослини, що робить Гай також популярним місцем відпочинку на природі. Першоцвіт “Петрові ключі”, медунка лікарська, саркосцифа червона “Чаша ельфа”, ряст, верба козяча – одні з найкрасивіших квітучих рослин Шевченківського Гаю.

 

Фото – волонтерів

Адміністратор

Переглядів: 102 | Додав: alexapostolyuk77
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 08:51
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024