Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2023 » Травень » 3 » У США пройшов бал Інституту костюма Met Gala 2023: найкращі образи зірок
20:18
У США пройшов бал Інституту костюма Met Gala 2023: найкращі образи зірок

ДЕФІЛЯДА  МІЛЬЙОНЕРІВ

 

 

 

 

 

1 травня у Нью-Йорку відбувся щорічний бал Інституту костюма музею Метрополітен

(Met Gala 2023), на який знаменитості традиційно приходять в екстравагантному образі.

 

 

Цього року головним мотивом вечора стала творчість покійного кутюр’є Карла Лагерфельда, повідомляють ЗМІ. У 2023-му бал запам’ятався виставкою "Карл Лагерфельд: Лінія краси" у пам'ять про відомого дизайнера, який керував такими модними домами, як Chanel, Fendi та своєю однойменною імперією.

 

 

 

 

 

 

Червона доріжка Met Gala 2023 – також одна із головних подій цього заходу. Сотні світових зірок одягнулися "на честь Карла", тому на хіднику можна було побачити багато ефектних аутфітів, за допомогою яких знаменитості віддали данину поваги надбанню Лагерфельда. Зокрема, це були твідові сукні Chanel, а також його популярна чорно-біла уніформа.

 

Серед тих, хто взяв участь у вечорі, були: Ріанна, Джаред Лето, Карді Бі, Дуа Ліпа, Енн Хетевей, Ніколь Кідман, Серена Вільямс, Клаудія Шиффер, Кім Кардашьян, Кара Делевінь та багато інших.

 

На благодійний бал одержали запрошення близько 400 гостей. Як повідомляє ВВС, квиток на цей захід коштує 50 тисяч доларів, а ціна за столик починається з 300 тисяч доларів.

 

Ведучими балу цього разу були тенісист Роджер Федерер, співачка Дуа Ліпа, актриса Пенелопа Круз, а також письменник, актор та продюсер Мікейла Коул.

 

 

 

 

 

 

Крім того, серед ведучих була головний редактор журналу Vogue Анна Вінтур.

 

Чимало зіркових гостей зважали на тему балу – творчість Лагерфельда. Митець багато років надавав перевагу чорному та білому кольорам і на цьогорічному Met Gala було багато гостей саме у них. Актор Джеремі Поуп пішов іще далі і вдягнув довжелезну накидку із зображенням модельера. А ось Джаред Лето постав в образі пухнастого улюбленця Лагерфельда – кота Шупетт.

 

Трішки історії

 

Met Gala був заснований у 1948 році як вечір зі збору коштів для нещодавно створеного Інституту костюма. Спершу благодійні заході проходили у форматі вечері для вищого суспільства Нью-Йорка, і лише згодом, в 70-х роках, бал поступово почав перетворюватися на одну з найяскравіших і ексклюзивних модних подій світу.

На Met Gala почали з’являтися різні зірки, і кожен хотів продемонструвати своє розкішне вбрання. Це призвело до того, що кожного року шанувальники з нетерпінням чекають фото з червоної доріжки, аби побачити та обговорити унікальні образи селебріті.

В 1972 році, коли куратором Метрополітен - музею стала колишня редакторка Voguе Діана Вріланд, вечори Met Gala щороку були присвячені певним темам. Раніше темами ставали гламурний Голлівуд, королівська Індія, вікторіанська епоха, стиль Жаклін Кеннеді, супергерої, богині, панк-рок і навіть католицизм. У 2021 році тема заходу була такою "В Америці: Антологія моди", і зірки підбирали собі одяг, опираючись саме на неї.

 

 

 

 

На знімку: Репер Lil Nas X

 

Костюми Met Gala – це про розкіш та епатаж одночасно, тому вбрання запам’ятовуються фанатам надовго і ще тривалий час залишаються темою для обговорення. У чому ж з’явилися знаменитості у вечір вшанування пам’яті Лагерфельда – дивіться і читайте далі на theLime.

 

 

 

 

На знімку: Репер Lil Nas X

 

Джей Ло

Акторка обрала обтислу довгу сукню, яка мала ефектний виріз на грудях та була оздоблена двома довгими шлейфами із твіду.

 

 

 

 

Кім Кардаш'ян

Зірка обрала ефектну сукню, яка була оздоблена білими перлами по всій довжині. Завершили аутфіт масивний аксесуар на шиї, взуття на підборах та білосніжна пишна накидка.

 

 

 

 

 

 

Сальма Хаєк

Акторка обрала для заходу пишну червону сукню, яка вдало підкреслила зону декольте, а також дозволила продемонструвати оголені плечі. До вбрання вона додала вечірній макіяж, аксесуари, а також зібране на потилиці волосся.

 

 

 

 

Біллі Айліш

Співачка віддала перевагу чорному кольору. На ній була чорна сукня з ефектним вирізом в зоні ніг, яскравий макіяж з акцентом на очі, а також чорне взуття на масивній підошві.

 

 

 

 

Ріанна

Разом зі своїм обранцем репером Asap Rocky виконавиця з'явилася у білій сукні, верхня частина якої була декорована масивними квітами. Урізноманітнити образ вона вирішила окулярами та червоною помадою.

 

 

 

 

Ніколь Кідман

Акторка обрала сукню в пастельних тонах, яка була оздоблена довгим шлейфом та масивними вставками у вигляді бахроми. Образ завершили чорні босоніжки та об'ємно укладене волосся.

 

 

 

 

 

Дженна Ортега

Акторка була у чорній сукні з пишною спідницею та чорно-білих черевиках на масивній підошві. Свій образ вона доповнила красивим макіяжем та акуратно укладеним волоссям.

 

 

 

 

Періс Гілтон

Світська левиця постала на червоній доріжці у чорній шкіряній сукні із шлейфом. Завершили святковий аутфіт макіяж смокі айс, об'ємно укладений хвіст та аксесуари.

 

 

 

 

Lil Nas X

Реп-виконавець з'явився в епатажному вбранні, що складалося з трусів, страз та підборів.

 

 

 

Кара Делевінь

Акторка позувала у сріблястій перуці та білій сукні-сорочці зі шлейфом, повторивши легендарний образ Карла Лагерфельда.

 

 

Джаред Лето

Артист з’явився на хіднику в костюмі улюбленої кішки Лагерфельда. У 2011 році у модельєра зʼявилася бірманська кішка Шупетт, яку він полюбив усім серцем. Саме Шупетт він заповів $252,5 млн доларів, часто брав з собою на червоні доріжки і називав своєю єдиною любов’ю. Знаючи це, співак Джаред Лето обрав саме такий костюм, під яким було його основне вбрання.

 

 

 

 

Кейт Мосс

Супермодель прийшла на захід разом із донькою. Вони обрали сукні в ніжних тонах. Кейт була в атласній довгі сукні та напівпрозорій накидці зверху, тоді як її донька Ліла віддала перевагу пухнастому вбранню, яке мало ефектний виріз на животі.

 

 

 

Наомі Кемпбелл

Супермодель з'явилася на бал у сукні ніжно-рожевого кольору, яка була декорована масивними вставками у верхній частині. Завершили вбрання аксесуари та розпущене волосся.

 

 

 

 

 

Марго Роббі

Акторка постала у чорній сукні, яка вдало підкреслила її фігуру. Вона нанесла легкий макіяж із матовою помадою, а також зробила об'ємне укладання.

 

 

 

 

Пенелопа Крус

Акторка була у сукні, яка нагадувала весільну. Одяг був декорований самоцвітами по всій довжині, а також мав помітний виріз в зоні декольте.

 

 

 

Фото - instagram.com/metgalaofficial

За джерелами:

https://apostrophe.ua/ua/article/lime/learn/2023-05-02/v-ssha-proshel-bal-instituta-kostyuma-met-gala-2023-luchshie-obrazyi-zvezd/51852

https://www.unn.com.ua/uk/news/2025652-met-gala-2023-bila-rozkish-ta-vshanuvannya-pamyati-karla-lagerfelda

 

 

Переглядів: 113 | Додав: alexapostolyuk77
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 00:05
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024