Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2023 » Травень » 4 » У лікарні померли двоє людей, поранених під час обстрілу супермаркету у м. Херсоні (ВІДЕО)
17:19
У лікарні померли двоє людей, поранених під час обстрілу супермаркету у м. Херсоні (ВІДЕО)

 

ТРАВЕНЬ 2023 - У ХЕРСРОНІ

 

 

 

 

 

 

 

У лікарні в реанімації померли двоє поранених під час обстрілу російськими військами

супермаркету "АТБ" у Херсоні. Один з них лікар, повідомив в телемарафоні "Єдині новини"

керівник пресофісу ОВА Олександр Толоконніков.

 

"На жаль, статистика вчорашня змінилася — ще двоє людей померли в стаціонарі в реанімації. Це два чоловіки, які були в АТБ, і один із них лікар, завідувач відділення однієї з лікарень обласної, він рятував життя", — сказав Толоконніков.

За даними ОВА, кількість загиблих під час масованих обстрілів Херсонщини зросла до 23 людей, 46 — поранені.

 

Що відомо про обстріли Херсона 3 травня

 

Російська армія вранці 3 травня обстріляла Токарівку Дар'ївської громади на Херсонщині. Гатили по житлових будинках. На власному подвір'ї загинув 47-річний чоловік. Також військові РФ гатили по Михайлівці, Гаврилівці, Тягинці. У Іванівці – поранений 61-річний місцевий житель.

Близько 11-ї російські війська обстріляли гіпермаркет у Херсоні. Три людини загинули, ще п'ятеро – отримали поранення. Трохи пізніше військові РФ обстріляли залізничний вокзал у Херсоні. Пошкоджені вагони потягу Херсон-Львів, поранений провідник. На момент обстрілу пасажири перебували в безпечному укритті.

Вдень російська армія з РСЗВ атакувала Степанівку поряд з Херсоном. Загинуло ще троє людей: двоє на місці обстрілу, один — у кареті швидкої. Загиблі — працівники обленерго, які виконували аварійні роботи у селищі.

Під час обстрілів Херсона вдень російські снаряди влучили в район магазину АТБ. Чотири людини загинули, 26 поранені, серед них — неповнолітня дитина. Також армія РФ обстріляла дитячий садок.

Також російська авіація атакувала Кізомис на Херсонщині. Випустила по селу три керовані авіабомби. Вщент зруйновані три житлові будинки та пошкоджено газопровід. Загиблих та поранених немає.

Близько 18:00 військові РФ знову обстріляли Херсон. Одна людина загинула четверо отримали поранення. Загалом на Херсонщині, внаслідок обстрілів армії РФ загинула 21 людина, 48 отримали поранення, зокрема двоє дітей.

 

 

 

 

 

На знімку: Херсон, медики "швидкої" біля обстріляного армією РФ супермаркету "АТБ", 4 травня 2023 р.

 

Довідково:

 

Вчора, під час масованого обстрілу Херсону загинули 23 людини, 46 - поранені. Одна із травмованих - співробітниця супермаркету. Вчора її ушпиталили з численними пораненнями та надали необхідну допомогу в Херсонській лікарні. Однак, для безпечного продовження лікування, сьогодні доправили до Одеси. Жінку транспортували силами миколаївського ЗШР, в супроводі херсонських лікарів.

Командир Миколаївського ЗШР ТЧХУ Павло Бузник написав на своїй сторінці у Фейсбуку: «Бажаємо постраждалій скорішого одужання. Продовжуємо допомагати лікарням Херсону з транспортуванням пацієнтів».

Обстріли міста посилюються, якщо ви знаєте тих, кому потрібно вивезти з-під вибухів маломобільних людей, телефонуйте:  (095) 763- 90 - 21.

 

Фото: Суспільне Херсон та зі сторінки Павел Бузник/Фуйсбук

За джерелами:

https://suspilne.media/465176-u-likarni-pomerli-dvoe-ludej-poranenih-pid-cas-obstrilu-supermarketu-u-hersoni/

https://www.facebook.com/photo/?fbid=196778653209510&set=pcb.196778693209506

 

 

 

 

Переглядів: 90 | Додав: alexapostolyuk77
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Середа, 24.04.2024, 03:07
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024