Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2023 » Травень » 5 » У Стрийському районі на Львівщині відремонтували завдяки Австрійському Червоному Хресту два приміщення для довготривалого проживання ВПО
09:32
У Стрийському районі на Львівщині відремонтували завдяки Австрійському Червоному Хресту два приміщення для довготривалого проживання ВПО

 

ДОПОМОГА  - АВСТРІЙСЬКОГО  ЧЕРВОНОГО  ХРЕСТА  

 

 

 

 

 

 

Ремонті роботи провели за кошти благодійників у співфінансуванні

з громадами, а об’єкти знайти допоміг Аналітичний портал Львівщини.

 

 

 

 

 

 

 

4 травня у двох громадах Стрийського району відбулось відкриття ще двох відремонтованих приміщень для проживання ВПО. Завдяки співпраці Австрійського Червоного Хреста, Стрийської та Гніздичівської громад, а також за участі Львівської обласної військової адміністрації вдалось створити належні умови проживання для майже сотні осіб.

 

 

 

 

 

На ремонтні роботи приміщення старої школа в смт Гніздичів скерували 6,5 млн грн, з них: кошти Австрійського Червоного Хреста – 5,3 млн грн; кошти місцевого бюджету - 1,2 млн гривень.

Тут провели ремонт 1 та 2 поверхів будівлі: замінили інженерні мережі, улаштували віконні та дверні блоки, виконали внутрішні оздоблювальні роботи, облаштували санвузли та душові. Загалом облаштували 20 кімнат для 70 осіб.

 

 

 

 

 

Станом на 4 травня, за сприяння Міжнародної організації з міграції (МОМ), розпочали роботи по облаштуванню кухні в окремому приміщенні (внутрішні оздоблювальні роботи, заміна мереж, сантехнічні роботи). На виконання робіт передбачили спрямувати приблизно 200 тис грн.

Разом з цим Австрійський Червоний Хрест надав побутову техніку для облаштування приміщень прихистків. Частину дитячих меблів надав Міжнародний медичний корпус України.

 

 

 

 

 

На ремонтні роботи соціально-культурного центру в с. Кути скерували 4 млн грн, з них: кошти Австрійського Червоного Хреста – 2,1 млн грн, кошти місцевого бюджету - 1,9 млн гривень.

Провели ремонт частини покрівлі та фасаду з облаштуванням віконних блоків, у 3-х поверховій будівлі замінили інженерні мережі, влаштували систему опалення, збільшили електричні потужності, виконали внутрішні оздоблювальні роботи, облаштували сходові марші, санвузли, душові та кухні.

Загалом облаштували 7 кімнат для 29 осіб.

 

 

 

 

 

Австрійський Червоний Хрест надав генератор, ліжка та побутову техніку для облаштування приміщень прихистків. До забезпечення прихистку постільними наборами, ковдрами та подушками долучився Міжнародний медичний корпус України.

Зазначимо, що об'єкти для ремонту донори з Австрійського Червоного Хреста змогли відібрати через Аналітичний портал Львівщини. З переліком актуальних для відновлення об'єктів можна ознайомитися за посиланням: http://surl.li/gvaoh

 

Фото – волонтерів

За джерелом: 

https://loda.gov.ua/news/64198

 

 

Переглядів: 94 | Додав: alexapostolyuk77
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 16:47
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024