Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2023 » Травень » 6 » Про нас пишуть: Часопис «Громада» - про діяльність Миколаївської районної організації Українського Червоного Хреста
12:23
Про нас пишуть: Часопис «Громада» - про діяльність Миколаївської районної організації Українського Червоного Хреста

 

ОГОРТАЮТЬ  ПОТРЕБУЮЧИХ ЩЕДРІСТЮ І ЛЮБОВ'Ю

 

 

 

 

 

 

У всьому світі національні Товариства Червоного Хреста надають допомогу

 потребуючим. Про цю всесвітню організацію чули всюди, завдяки її піклуванню

про тих людей, котрі потребують підтримки.

 

 

 

 

 

 

 

На наших теренах Миколаївська районна організація Українського Червоного Хреста, що на Львівщині, діє у територіальних громадах колишнього Миколаївського району та міста Новий Розділ: у Миколаївській, Розвадівській, Тростянецькій, Новороздільській.

 

 

 

 

 

 

Детальніше про діяльність районної організації ТЧХУ розповідає голова цього Товариства п. Лідія Буфан:

«Громадську роботу в Товаристві Червоного Хреста України поєдную зі співпрацею з владою територіальних громад, державними соціальними службами, службою охорони здоров'я та волонтерами. Зараз працюємо дещо інакше, оскільки війна принесла випробування та вимагає нових підходів до діяльності.

Крім звиклої турботи, громадська робота сконцентрована на підтримку вимушено переміщених осіб та родин захисників, інших громадян, потребуючих допомоги. Тож здійснюється медична підтримка комунального некомерційного підприємства «Миколаївська міська лікарня Миколаївської міської ради».

Діє у нас і програма «Мінна оборона»: два волонтери навчають людей правильного поводження з вибухонебезпечними предметами.

Червоний Хрест надає допомогу родинам загиблих, зниклих безвісти. Наша організація провела акцію з надання гуманітарної допомоги сім'ям, які опинилися у складних життєвих ситуаціях.

До Дня Матері підготували акцію для потребуючих верств населення. Навчилися ефективно реагувати, взаємодіяти та долати перешкоди.

 

 

 

 

 

 

За програмою «Догляд вдома» соціальні працівники піклуються про самотніх та умовно самотніх людей з інвалідністю. Запроваджена вона у Миколаївській РО ТЧХУ у минулому році.

Сумлінно виконуючи свою роботу, вкладаючи в неї серце і душу, переконуються, що результат є, його підтверджують слова вдячності підопічних за турботу.

Звісно, що неможливо самотужки досягти поліпшення життя окремих категорій людей, котрі цього потребують. Потрібна взаємодія. І вона є. Тому висловлюю вдячність усім волонтерам, соціальним працівникам, Службі розшуку, працівникам та координаторам роботи Львівської обласної організації Товариства Червоного Хреста України.

Працюємо із вдячністю мужнім українцям, котрі борються з ворогом і наближають перемогу, та всім людям доброї волі з усього світу, котрі допомагають нам цю перемогу здобути.

Особливо в час війни радує те, що вдається надавати результативну допомогу в розшуку зниклих людей – вихідців із нашої місцевості. Огортаємо серця щедрістю і любов'ю. Бо інакше не можемо. Бо любов змінює всіх на краще, розтоплює лід недовіри й розпачу, спонукає оновлювати всіх і все».

Фото - волонтерів

Розмовляла Леся Бардак

 

 

 

 

 

Переглядів: 113 | Додав: alexapostolyuk77
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 18:22
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024