Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2023 » Травень » 16 » Британець проїхав на велосипеді з Лондона до Львова — збирав кошти на розмінування України
07:55
Британець проїхав на велосипеді з Лондона до Львова — збирав кошти на розмінування України

2000 КІЛОМЕТРІВ – ЗАРАДИ БЕЗПЕКИ ДІТЕЙ

 

 

 

 

 

 

Британець Том Хашемі здійснив велосипедну подорож з Лондона до Львова,

 в межах якої зібрав понад 21 тисяч фунтів на розмінування території України.

 

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради, передає Укрінформ.

Зазначається, що у суботу Том Хашемі приїхав до Львова, подолавши за два тижні близько 2000 кілометрів Європою. Першочерговою метою цієї поїзди став збір коштів на фандрайзинговій платформі для розмінування української території.

Британця дуже вразило те, що від нерозірваних мін і снарядів через необережність та цікавість найчастіше потерпають діти. Маючи 5-річного сина, ця проблема його особливо зачепила, тому він вирішив збирати кошти саме на таку ціль. Йому вдалося зібрати 21 тисячу фунтів.

«Це був нелегкий шлях, але я радий, що все вдалося. Щасливий знову приїхати до красивого Львова. Сподіваюсь, що нам вдасться зміцнити зв’язки між Львовом та Лондоном», – зазначив британець.

Сьогодні Хашемі зустрівся з міським головою Львова Андрієм Садовим та передав йому листи від члена парламенту Рочдейла та депутатів британського уряду зі слова підтримки.

Мер презентував гостю екосистему «Незламні», яка розбудовується у Львові для допомоги людям, що постраждали від війни, та розповів про співпрацю з різними містами-побратимами. Під час зустрічі домовились про подальшу співпрацю: зокрема, Хашемі спробує допомогти Львову налагодити партнерство з британськими містами.

Як повідомляв Укрінформ, за розрахунками Світового банку, потреби на розмінування територій України на поточний рік сягають понад $397 млн. Орієнтовна вартість повного комплексу робіт з гуманітарного розмінування складає $37 млрд доларів.

Станом на початок травня, в Україні у межах гуманітарного розмінування сільськогосподарських земель вже обстежено близько 70 тис. га.

 

Фото: Львівська міська рада

За джерелом:

https://www.ukrinform.ua/rubric-regions/3709599-britanec-proihav-na-velosipedi-z-londona-do-lvova-zbirav-kosti-na-rozminuvanna-ukraini.html

 

Читайте також: Естонські сапери готові допомагати Україні у розмінуванні територій

 

Переглядів: 89 | Додав: alexapostolyuk77
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 28.03.2024, 14:51
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024