Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2023 » Травень » 24 » У поїздах можуть з'явитися жіночі купе: Укрзалізниця анонсувала тестування
02:08
У поїздах можуть з'явитися жіночі купе: Укрзалізниця анонсувала тестування

 

ЗАРАДИ  БЕЗПЕКИ  ПАСАЖИРІВ

 

 

 

 

 

 

Укрзалізниця оголосила, що планує тестування жіночих купе, передає УНН.

 

Можливість запровадження жіночих купе розглядається у межах ширших заходів для посилення безпеки у пасажирських поїздах.

Цитата

"Поточне рішення залізниці - допомогти жінкам почуватися комфортніше та безпечніше за допомогою комплексу заходів, одним з яких стане "пілот" з жіночими купе. Ми тестуватимемо їх упродовж декількох місяців та разом з громадою і фахівцями приймемо рішення щодо масштабування. Це буде залежати від реального попиту та відгуків", - зазначив голова правління Укрзалізниці Євген Лященко.

 

Деталі

 

На першому етапі послугу з купівлі квитків у жіночі купе можливо реалізувати тільки через мобільний застосунок УЗ.

При цьому в Укрзалізниці вказали, що у 2010 році вже запроваджували таку послугу, але вона не користувалася попитом, адже була доступною виключно в касах.

"Жіночі купе буде запроваджено в експериментальному режимі на декількох обраних маршрутах далекого сполучення, пасажири яких проводили в дорозі багато часу", - зазначили у компанії.

Лященко також зауважив, що у компанії "вірять" у комплекс заходів, "де тривожні кнопки та сигналізація в купе, відеоспостереження, посилене патрулювання і невідворотне покарання за будь-який доведений прояв домагань відіграватимуть ключову роль у викоріненні цього явища".

 

У компанії вказали. що всі нові та модернізовані вагони Укрзалізниці - а це близько 15% вагонів у активному використанні - наразі обов’язково оснащені камерами відеоспостереження та кнопками виклику провідника.

 

Доповнення

 

Вагони з можливістю оформлення проїзду в "чоловіче" або "жіноче" купе у фірмових поїздах формування Придніпровської залізниці було призначено з 20 квітня 2010 року - з метою покращення сервісного обслуговування пасажирів. Ознака купе визначалась за статтю першого пасажира, який звернувся до квиткової каси з проханням оформлення проїзного документа до "чоловічого" або "жіночого" купе.

 

Фото – з відкритих джерел

За джерелом:

https://www.unn.com.ua/uk/news/2028752-u-poyizdakh-mozhut-zyavitisya-zhinochi-kupe-ukrzaliznitsya-anonsuvala-testuvannya

 

 

Переглядів: 96 | Додав: alexapostolyuk77
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 03:03
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024