Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2023 » Травень » 24 » У Львові підписали Меморандум з провідним світовим розробником і виробником протезів (ВІДЕО)
08:03
У Львові підписали Меморандум з провідним світовим розробником і виробником протезів (ВІДЕО)

МЕМОРАНДУМ  НАДІЇ

 

 

 

 

 

 

Ісландська компанія Össur допомагатиме Національному

реабілітаційному центру "Незламні" протезувати українців.

 

 

 

 

 

 

 

Меморандум про співпрацю з провідним світовим розробником і виробником протезів підписало Перше медичного об'єднання Львова, на базі якого діє Центр, та Львівська міська рада, передає "Еспресо.Захід".

 

 

 

 

 

 

 

Як анонсував президент Össur Свейн Зельвасон, котрий відвідав протезну майстерню й новий реабілітаційний корпус "Незламних" у Львові, його компанія допоможе провести підготовку фахівців Центру і підібрати найкращі протезні рішення для пацієнтів. А у перспективі — долучиться до розробки та впровадження Національної програми підготовки протезистів з усієї України. Через війну кількість громадян України, які потребують протезування, зростає щодня. А, отже, збільшується й потреба у фахівцях, які можуть забезпечити належну якість життя людям, що втратили кінцівки. 

 

 

 

 

 

Довідково

 

Перше медичне об’єднання Львова – найбільший медичний заклад в Україні на 2500 ліжок, що включає дві дорослі та одну дитячу лікарню, а також Національний реабілітаційний центр НЕЗЛАМНІ (UNBROKEN), що є одним з основних прихистків для дорослих та дітей, котрі отримали поранення через війну України з рф. Лікарні прийняли понад 11 тисяч поранених, у тому числі 350 дітей з мінно-вибуховими травмами та опіками. UNBROKEN надає повний спектр лікувально-реабілітаційних послуг безкоштовно: хірургія, ортопедія, протезування, фізична та психологічна реабілітації, – все в межах одного Центру. З початку повномасштабного вторгнення тут виконали понад 50 тисяч хірургічних операцій. Під час масованого обстрілу військового навчального Центру, лікарня прийняла понад 100 поранених одночасно.

Össur – це провідний світовий постачальник інноваційних рішень для мобільності, які поліпшують якість здоров'я та благополуччя людей. Össur працює по всьому світу з 1971 року і має близько 4000 співробітників, включаючи міжнародну мережу медичних працівників, котрі надають допомогу пацієнтам (пропонують протези, ортези і опори). Компанія добре відома інноваційними протезними та ортопедичними рішеннями. Компанія Össur призупинила продажі в росію в лютому 2022 року і відтоді жертвувала протезні вироби та пропонувала клінічну підготовку українським клініцистам. Össur пропонує повний спектр протезних рішень для пацієнтів з ампутованими верхніми та нижніми кінцівками та співпрацює з протезистами і медичними працівниками в Україні для забезпечення сталої реабілітаційної допомоги в країні на довгі роки. Такий підхід був добре сприйнятий українськими протезистами, пацієнтами та іншими зацікавленими сторонами.



Фото - Роман Балук

За джерелами:

https://city-adm.lviv.ua/news/science-and-health/medicine/296647-providna-svitova-kompaniia-oessur-dopomahatyme-tsentru-nezlamni-u-lvovi-protezuvaty-ukraintsiv-video

https://zahid.espreso.tv/u-lvovi-pidpisali-memorandum-z-providnim-svitovim-rozrobnikom-i-virobnikom-proteziv

 

Переглядів: 87 | Додав: alexapostolyuk77
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Середа, 24.04.2024, 00:30
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024