Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2023 » Травень » 31 » Медична сестра Лариса Кисіль з Донеччини – нагороджена медаллю імені Флоренс Найтінгейл
14:41
Медична сестра Лариса Кисіль з Донеччини – нагороджена медаллю імені Флоренс Найтінгейл

ДОРОГА  МИЛОСЕРДЯ  ДОВЖИНОЮ ПОНАД 50 РОКІВ

 

 

 

\

 

 

Найпочеснішою нагородою світу для медичних сестер, - медаллю імені Флоренс Найтінгейл, -  нагороджено волонтерку та соціальну помічницю Українського Червоного Хреста Ларису Кисіль.      Цією нагородою вшановується вагомий внесок мужньої й милосердної п. Лариси у допомогу та підтримку людей, котрі постраждали від війни з російською федерацією.

 

 

 

 

 

 

Лариса Федорівна вже понад 50 років допомагає потребуючим. Спочатку вона працювала медичною сестрою у санітарних частинах, потім –  у протитуберкульозному диспансері міста Торецьк, що на Донеччині.

 

Завдяки своїй відкритості, уважності та милосердю Лариса Федорівна допомагала долати хвороби сотням пацієнтів. Вона сумлінно виконувала призначені лікарями процедури для пацієнтів, контролювала та забезпечувала необхідні для одужання процеси, знаходилася поруч із хворими у важкі для них хвилини, дбала про них та підтримувала на дусі. Вона ніколи не жалкувала про вибір своєї професії.

 

Працювала Лариса Федорівна у протитуберкульозному диспансері до виходу на пенсію, а опісля не змогла покинути улюблену справу й у 2007 році стала патронажною сестрою Українського Червоного Хреста.

 

Окрім догляду за самотніми людьми, пані Лариса брала активну участь у проєктах Українського Червоного Хреста з протидії туберкульозу, забезпечувала протитуберкульозними ліками людей, які, через погане самопочуття, не мали можливості отримувати лікування в медичному закладі.

Як почалося повномасштабне вторгнення, Лариса Федорівна не покинула рідний Торецьк, а залишилася поруч зі своїми підопічними. Наразі вона продовжує працювати й підтримувати людей у місті, попри небезпеку, адже для неї найголовніше – бути поруч з тими, кому її допомога потрібна.

 

Нагадуємо, в Україні медаллю ім. Флоренс Найтінгейл нагороджено вже понад 20 працівників та волонтерів Українського Червоного Хреста.

Пишаємося нашими волонтерами!

 

 

Фото – ТЧХУ/Фейсбук

За джерелом:

https://www.facebook.com/photo/?fbid=642428967928977&set=pcb.642429014595639

 

Переглядів: 169 | Додав: alexapostolyuk77
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Середа, 08.05.2024, 16:36
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024