Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2023 » Травень » 31 » Личаківська районна організація Українського Червоного Хреста м. Львова провела спільну акцію з ЛГВСР
21:45
Личаківська районна організація Українського Червоного Хреста м. Львова провела спільну акцію з ЛГВСР

РАЗОМ – МИ  ВЕЛИКА СИЛА

 

 

 

 

 

Личаківська районна організація Українського Червоного Хреста м. Львова  

та Личаківсько - Галицький відділ соціальної роботи ЛМР провели сьогодні

спільну акцію до Міжнародного дня захисту дітей.

 

 

 

 

 

 

 

З нагоди такого гарного дитячого свята обидві районні організації, - Червоний Хрест і відділ соціальної роботи, - вирішили об'єднати свої сили і провести спільну благодійну акцію для 13 родин, які потрапили у складні життєві обставини. Всього надано гуманітарну допомогу 35 особам.

 

 

 

 

 

 

Батьки та опікуни дітей цікавились також діяльністю та історією Червоного Хреста. Особливо учасників акції зацікавила тема надання Першої допомоги у час постійних обстрілів України запеклим ворогом, а також повітряних тривог у Львові та околицях.

 

 

 

 

 

Галина Піскоровська, соціальна помічниця Личаківської РО м. Львова ТЧХУ, - за фахом медична сестра, - охоче розповіла, а також показала як зупинити кровотечу, правильно накласти пов'язку при пораненні,  реанімувати постраждалого в екстремальних умовах.

 

 

 

 

 

Анастасія Осідач-Пригода, соціальна помічниця, студентка другого курсу Львівського медичного коледжу імені А. Крупинського, майбутня хірургічна медична сестра, доповнила розповідь колеги і показала як правильно накладати турнікет при зупиненні кровотечі.

 

 

 

 

 

 

На завершення акції її учасники згуртувалися для спільної фотосесії.

 

 

 

 

 

 

Діти ж щиро раділи отриманим подарункам до свята, які для них придбали працівники відділу соціальної роботи Личаківсько-Галицького району Львівської міської ради. 

 

 

 

 

 

По всьому було видно, що акція вдалася: всі учасники та організатори залишились задоволеними. Разом - ми велика сила, яку ворогові ніколи не здолати!

 

Фото – волонтерів

#ЛичаківськаРОмЛьвоваТЧХУ #ЧХЛьвів #ЛООТЧХУ #ЧХдопомога #Ми_Поруч #ТЧХУ #ЧервонийХрест #redcrossukraine #Ukraine #URCS #LvivRedCross #ThanksVolunteers #БезТебеНіяк #МиРазом #ЧХцентр #ЧХгумдопомога #ЧХспівпраця

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 118 | Додав: alexapostolyuk77
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 21:13
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024