Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2023 » Червень » 4 » У Консультативно-координаційних центрах Львівщини за травень було надано понад 6 тисяч послуг для ВПО.
21:13
У Консультативно-координаційних центрах Львівщини за травень було надано понад 6 тисяч послуг для ВПО.

 

РАЗОМ – МИ ВЕЛИКА СИЛА

 

 

 

 

 

 

 

Крім цього, психологами центру здійснено близько

1 500 консультацій для тих, хто цього потребував.

 

 

 

 

 

 

 

У травні надані такі послуги і гуманітарна допомога:

- 20 медичних аптечок для волонтерської спільноти «Медико-психологічної допомоги» та в Консультативно-координаційні центри Львівщини передали АТ «Галичфарм».

- Координаційна зустріч відбулася з представниками ККЦ в рамках проєкту «Управління та координація місць компактного поселення» за підтримки Управління верховного Комісара у справах біженців ООН.

- На Червоноградщині видано 63 паліативних пакунків, а також проведено медичні та психологічні консультації від БО «Premiere urgence internationale».

- У всіх районах Львівської області при Консультативно-координаційних центрах відбувалося відзначення Дня захисту дітей від організацій-партнерів для дітей з числа ВПО.

- На Яворівщині здійснювалася фінансова реєстрація багатодітних матерів та матерів-одиначок від Данської ради у справах біженців.

- БО «Норвезька рада у справах біженців» провели індивідуальні консультації на тему «Державна програма допомоги у відновленні житла та поінформували по державній програмі Є-робота», а також надавалися юридичні консультації з найбільш актуальних питань, які виникають у ВПО у всіх районах Львівської області.

 

 

 

 

 

 

У ККЦ можна отримати психологічну підтримку, юридичну консультацію, адресну фінансову допомогу, скерування до лікаря тощо.

 

 

 

 

 

 

Гуманітарну та фінансову підтримку разом з нами надавали: Угорська Екуменічна Служба Допомоги, Première Urgence Internationale - Ukraine, People in Need, Благодійний Фонд «Карітас Львів УГКЦ», Благодійний фонд «Карітас»-Сокаль, International Medical Corps, HelpAge Ukraine - Представництво HelpAge International в Україні,

Самбірська районна організація Товариства Червоного Хреста України, Яворівська районна організація Товариства Червоного Хреста України, Новояворівське РО Товариство Червоного Хреста України, Благодійний фонд «Рокада», Карітас Золочів УГКЦ, Благодійний фонд Діагномед, БО «Горіховий дім», Solidarites Internazional, Норвезька рада у справах біженців в Україні, Клініка сімейного здоров'я, Шпиталь Шептицького, БФ «Карітас СДЄ», NEEKA Ukraine, Право на захист.

 

Юридичні консультації надавали членам громади та особам з числа ВПО: Данська рада у справах біженців / DRC, Норвезька рада у справах біженців в Україні, Право на захист, Благодійний Фонд «Карітас Львів УГКЦ».

 

Психологічну допомогу надавали: Première Urgence Internationale - Ukraine, Мальтійська служба допомоги, БФ "Людина в Біді", Благодійний фонд «Рокада», Міжнародний медичний корпус, БФ «Карітас СДЕ», Карітас Борислав, БО «Горіховий дім», NEEKA.

 

 

 

 

 

 

Нагадаємо, що з ініціативи Львівська обласна державна адміністрація консультативно-координаційні центри працюють у кожному районі Львівщини.

 

- Щоб дізнатися адресу ККЦ у вашому районі зателефонуйте на гарячу лінію – 112.

- Щоб отримати допомогу у ККЦ, заповнюйте анкету: https://bit.ly/3oqTXK1

- Щоб стати партнером консультативно-координаційних центрів і скоординовано допомагати людям у потребі, реєструйтесь за посиланням: https://bit.ly/425Y8ZX

 

Фото – волонтерів

За джерелом:

https://www.facebook.com/coordination.centers.lviv.region/

 

Переглядів: 126 | Додав: alexapostolyuk77
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Неділя, 05.05.2024, 20:41
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024