Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2023 » Червень » 12 » ЗШР Львівської ОО ТЧХУ «ГОРС» і партнери - допомагали учасникам змагань з гірського туризму під час негоди
20:44
ЗШР Львівської ОО ТЧХУ «ГОРС» і партнери - допомагали учасникам змагань з гірського туризму під час негоди

 

ДЯКУЄМО  ГІРСЬКИМ  РЯТУВАЛЬНИКАМ!

 

 

 

В с. Урич, біля заповідника Тустань, 8 червня стартував

чемпіонат України зі спортивного гірського туризму.

 

В чемпіонаті взяли участь спортсмени різних вікових категорій, які представляли м. Київ, Київську область, Одесу, Миколаїв, Дніпро, Полтаву, Суми, Черкаси, Чернівці, Запоріжжя, Івано-Франківськ, а також одну зі шкіл Львова, що в Личаківському районі міста.
 

 

 

 

 

 

Спортсмени виборювали звання Майстра спорту на двох дистанціях найвищого класу складності: «Гірські перешкоди» та «Тактико-технічна». Для середньої і молодшої вікових груп організатори підготували по одній дистанції відповідних класів складності. Дистанції змагань були облаштовані на скельному масиві «Орел».

 

 

 

 

 

 

Рятувальниками ЗШР Львівської ОО ТЧХУ «ГОРС», у партнерстві із працівниками  2-го СЦШР ДСНС України було організовано чергування для безпеки учасників Чемпіонату.

 

 

 

 

 

 

Через два дня заходи безпеки виявилися зовсім не зайвими: 10 червня, внаслідок стихійного лиха, а саме - сильних злив і стікання гірських потоків з крутогір'я, - рятувальниками «ГОРС», 2 СЦШР ДСНС України  та ГУ ДСНС у Львівській області було евакуйовано зі скельного масиву змагань 120 учасників Чемпіонату, більшість з яких – діти.

 

 

 

 

 

 

У подальшому евакуйованих доставили попри повінь на залізничні станції у Дрогобич та Стрий, звідки вони вирушили додому.

 

 

 

 

 

В Народному ж домі с. Урич залишилось у той день ночувати 27 учасників Чемпіонату, з них - 22 дітей. Вони повернулись додому пізніше. Ніхто не постраждав. Всі задоволені, що вдалось врятуватись від нагоди в горах.

 

 

 

 

 

Рятувальники з Червоного Хреста і служб ДСНС Львівської області виявилися на висоті і ще раз довели свою високу професійну майстерність, за що ми їм дуже вдячні!

 

 

 

 

 

 

#ЛичаківськаРОмЛьвоваТЧХУ #ЧХЛьвів #LvivRedCross #ЧервонийХрест

 

 

Переглядів: 148 | Додав: alexapostolyuk77
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 09.05.2024, 16:17
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024