Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2023 » Червень » 17 » Психосоціальний центр IFRC інформує: Зробіть перерву у роботі та зарядіться під час вихідних новою енергією
14:22
Психосоціальний центр IFRC інформує: Зробіть перерву у роботі та зарядіться під час вихідних новою енергією

ПОРАДА  ПСИХОЛОГІВ  IFRC

 

 

 

 

 

 

 

У м. Копенгагені, столиці Данії, є Психосоціальний центр IFRC, який напередодні цих вихідних дав рекомендацію волонтерам і працівникам Червоного Хреста в усьому світі, в т.ч. й в Україні, як ці дні провести.

 

 

 

 

 

 

 

У повідомленні фахівців з Копенгагена зазначається: «Ви коли-небудь відчували, що не можете встигати за своїми щоденними завданнями, загальним життєвим планом і дедлайнами? І що ще складніше, це намагатися не відставати, зберігаючи своє здоров’я, роботу й інші обов’язки, не дбаючи про відпочинок або зовсім не відмовляючись від нього. Однак, пріоритетність перерви на відпочинок є фундаментальною складовою успіху, здоров’я та благополуччя. У нашому цифровому світі є багато відволікаючих факторів, і завжди щось (або хтось) вимагають вашої уваги. Незалежно від того, як може виглядати ваш розклад чи список справ, відпочинок і відключення від буднів - важливі складові для вашого довгострокового здоров’я. Національний інститут безпеки та гігієни праці (NIOSH) повідомляє, що рівень стресу на роботі зараз вищий, ніж будь-коли, і що «...пропуск перерв між роботою і відпочинком може призвести до стресу та професійного вигорання».

Тож у ці вихідні виділіть трохи часу для себе та займіться тим, що принесе вам задоволення та релаксацію.

Гарних вихідних!

Психосоціальний центр IFRC»

 

 

 

 

ENG

Тake a break and recharge.

Do you ever feel like you can't keep up with your daily tasks, general life-admin., and deadlines? And what is even more challenging is trying to keep up while maintaining your health, job, and other responsibilities - leaving you little to no time for rest.

However, prioritizing taking a break and getting rest is a fundamental part of success, health, and wellbeing. There are many distractions in this digital world, and always something (or someone) requiring your attention. No matter what your schedule or to-do list may look like, resting and unplugging is vital to your long-term health.

The National Institute for Occupational Safety and Health (NIOSH) reports that stress levels at work are higher than ever and that “…skipping breaks can lead to stress and exhaustion.”

So this weekend, take some time for yourself and do something that makes you happy and relaxed.

Have a lovely weekend,

The Psychosocial Centre IFRC 

 

Фото – IFRC/Фейсбук

#Програма_психосоціальної_підтримки_населення

#Психосоціальна_підтримка_на_Львівщині

#Львівська_обласна_організація_Товариства_Червоного_Хреста_України

#ЛичаківськаРОмЛьвоваТЧХУ #redcrossukraine #Ukraine #МиРазом #ЧХспівпраця #ЧХпсп #психосоціальнапідтримка #ПСП #PSS #psychosocialsupport #ПсихічнийСтанВажливий #MentalHealthMatters

 

 

 

Переглядів: 183 | Додав: alexapostolyuk77
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 09.05.2024, 06:10
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024