Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2023 » Червень » 21 » Міжрегіональний з'їзд Червоного Хреста з обміну досвіду відбувся у Чернігові
16:40
Міжрегіональний з'їзд Червоного Хреста з обміну досвіду відбувся у Чернігові

 

ОБМІН  ДОСВІДОМ

 

 

 

 

 

 

 

9 червня 2023 року, до Чернігівської міської організації Товариства Червоного Хреста України (ТЧХУ) завітали

колеги з Київщини та Черкащини в рамках проєкту "Розвиток філій та волонтерства" по обміну досвіду.

 

Гості з Солом'янської РО ТЧХУ, Дніпровської РО, Святошинської МО, Київської МО ТЧХУ, Золотоніської МО, Звенигородської РО, Київської обласної організації, Білоцерківської та Черкаської міських організацій ТЧХУ приїхали до Чернігова, щоби побачити роботу Чернігівської міської організації ТЧХУ, її напрямки діяльності та успіхи, які досягла за неповний рік свого існування.

На зборах були присутні Голова Чернігівської обласної організації та її заступник, фахівці з напрямків Психосоціальної підтримки, Мінної небезпеки, соціальної програми Догляду вдома, волонтери з різних напрямків.

Після знайомства та обговорення нагальних питань, була проведена екскурсія по Чернігівській МО ТЧХУ, де гості могли побачити, обговорити та спробувати напрямки діяльності нашої організації. А показати дійсно є що...

За 10 місяців з початку роботи організації були створені такі напрямки діяльності:

Гуманітарна допомога;

Банк одягу;

Соціальна швейна майстерня;

Засоби рабілітації;

Кабінет для занять з особливими дітками.

Завдяки іноземним донногам та небайдужим українцям Гуманітарну допомогу в організації отримують більш ніж 1000 людей в місяць.

Завдяки проєкту BraVo було створено та розширено Банк одягу. Він був розділений на новий та Б/В. Бенефіціари можуть підібрати собі одяг та підшити його в Соціальній швейній майстерні або відремонтувати власний.

Соціальна швейна майстерня це проєкт, який був відкритий за кошти грантового проєкту BraVo. Нове професійне обладнання та волонтери, які мають великий досвід, дозволяють виконувати замовлення швидко та в великій кількості.

Також, гості були зацікавлені новим та дуже потрібним напрямком діяльності організації, як Кабінет для занять з особливими дітьми. Дуже багато сімей, які мають дітей з особливими потребами, втратили свої домівки або роботу. Вони не мають змогу сплачувати послуги профільних спеціалістів. Саме тому, у Чернігівській міській організації був створений такий кабінет.

Також, по програмі BraVo були закуплені технічні засоби реабілітації. В організації діє прокат милиць, ходунків та інших засобів.

В нашій організації готується ще один грантовий проєкт Соціальна перукарня. В ній бенефіціари зможуть отримати не тільки послуги перукаря, а й навчальні перукарські курси. Тримайте за нас кулачки).

Чернігівська міська організація МО ТЧХУ поділилася досвідом співпраці з іншими благодійними організаціями та органами самоврядування за для досягнення поставленої мети.

Тісна співпраця з Чернігівською обласною організацією ТЧХУ дозволяє швидко та якісно реагувати на проблеми в соціумі, влаштовувати інформаційні та гуманітарні заходи, долучатися до святкувань.

Завдяки дружнім відносинам з партнерами, Чернігівська міська організація ТЧХУ має змогу долучати ресурси для важливих соціальних проєктів. Співпраця з ДСНС, медичними установами, центром донорства крові, навчальними закладами та підприємцями допомагає місту справлятися з викликами, яке диктує сьогодення.

Після обміну досвідом та обговорень нагальних проблем, для гостей була проведена цікава екскурсія історичними місцями нашого героїчного міста. Щиро вдячні проєкту "Розвиток філій та волонтерства", Чернігівській обласній організації, всім районним та міським організаціям та партнерам за можливість отримувати та ділитися знаннями, які дозволяють спростити й систематизувати навички розвитку місцевих організацій. Допомога всім нужденним це головна ціль, за ради якої працює Червоний Хрест. Це був неймовірний день, який позитивно вплине на розвиток нашої організації. Миру, спокою та злагоди нам всім!

 

 

(Дет. див. за посил. - https://www.facebook.com/photo/?fbid=1667325193729598&set=pcb.802994141281788 ).

 

Фото – Чернігівської ОО ТЧХУ

#ЛичаківськаРОмЛьвоваТЧХУ

 

Переглядів: 109 | Додав: alexapostolyuk77
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 09.05.2024, 13:01
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024