Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2023 » Червень » 23 » Змагання «Рятувальні роботи на воді», що проходили на річці Прут в районі міста Новоселиця, завершилися перемогою львів'ян (ВІДЕО)
20:06
Змагання «Рятувальні роботи на воді», що проходили на річці Прут в районі міста Новоселиця, завершилися перемогою львів'ян (ВІДЕО)

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ!

 

 

 

 

 

 

В м. Новоселиці, що на Буковині, сьогодні, 23 червня,

відбулись змагання на тему: "Рятувальні роботи на воді".

 

 

 

 

 

 

 

 

23 червня на річці Прут у місті Новоселиця пройшли змагання з порятунку потерпілих на воді пам’яті Олексія Арсенія, організовані Новоселицькою міською радою спільно з 11 ДПРЧ 2 ДПРЗ Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області та ГО «Новоселиця-СПРУТ».

 

 

 

 

 

 

Серед десяти команд у змаганнях взяли участь дві команди рятувальників Буковини — 11 ДПРЧ 2 ДПРЗ та гірське пошуково-рятувальне відділення Аварійно-рятувального загону спеціального призначення.

 

 

 

 

Це були традиційні змагання, зорганізовані Новоселицькою міською радою (Марія Нікорич) та громадськими організаціями «Новоселиця-СПРУТ» (Микола Княгницький) і «Новоселицька Агенція економічного розвитку та транскордонної співпраці» (Світлана Скрикуляк).

 

 

 

 

 

 

Цьогоріч – і, мабуть, це теж стане традицією, вони присвячені пам’яті молодого водника, буковинського героя - захисника з с. Маршинці Олексія АРСЕНІЯ, котрий свого часу рятував земляків під час повені, а торік віддав життя, рятуючи нашу державу від рашистської навали.

 

 

 

 

 

 

Участь у змаганнях взяли чотири команди державних рятувальних формувань та сім волонтерських команд. Боротьба була напруженою, прутська хвиля вимагала зібраності, професіоналізму й сміливості.

 

 

 

 

 

 

За результатами змагань серед волонтерів перемогу святкувала команда Львівської обласної організації Українського Червоного Хреста «ГОРС» (м. Львів), яку багато років очолює Михайло Яворівський, командир Загону швидкого реагування Львівської ОО ТЧХУ, майстер спорту України з водних видів змагань.

 

 

 

 

 

 

 

Срібні призери – водники з «Новоселиця - СПРУТ», на третьому місці – «Хвиля Черемошу».

 

 

 

 

 

 

У рятувальників - професіоналів лідируючі позиції – знову ж за львів’янами.

 

 

 

 

 

 

Загальне командне місце також у рятувальників Львівської області. Вони посіли перше місце, на другому – їх колеги з м. Дрогобича. Трійку лідерів замкнули представники рятувального формування з м. Вижниці, Чернівецької області.

 

 

 

 

 

 

І переможці, і призери отримали нагороди з рук голови Новоселицької МТГ Марії Нікорич.

 

 

 

 

 

 

Вітаємо!

Хай усі знання і навички, набуті на змаганнях, ніколи не знадобляться, а прутські, черемоські й інші хвилі - не приносять людям лиха!

 

 

 

 

Газета «Слово правди» і ГУ ДСНС України у Чернівецькій області/Фейсбук

 

 

Фото – ГУ ДСНСУ у Чернівецькій області та учасників змагань

#ЛичаківськаРОмЛьвоваТЧХУ

 

 

 

Переглядів: 229 | Додав: alexapostolyuk77
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 09.05.2024, 13:28
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024