Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2023 » Червень » 26 » Львівська ОВА: Лекція: «Які проблеми через сексизм, заздрість і статеву дискримінацію бувають у колективі»
20:58
Львівська ОВА: Лекція: «Які проблеми через сексизм, заздрість і статеву дискримінацію бувають у колективі»

НОРМИ ЕТИКИ ТА ПРАВИЛА ПОВЕДІНКИ

 

 

 

 

 

 

Лекція мала бути внутрішньою, лише для працівників ЛОДА, але через

суспільний інтерес, на неї запросили журналістів. Також була онлайн-трансляція.

 

 

 

 

 

Сьогодні, 26 червня, у Львівській обласній військовій адміністрації провели лекцію на тему «З сексу починається все...» під час якої працівникам держоргану розповіли які саме проблеми можуть виникати при роботі в командах осіб протилежної статі та як розпізнавати дискримінацію і з нею боротися.

Керівниця апарату Львівської ОВА Ірина Шурпяк розповіла, що 51% працівників адміністрації є люди віком до 40 років.

 

 

 

«Ми точно не є пережитковою післярадянською конституцією. Зараз, коли в країні війна, такі просто не мають права на існування. В країні величезний запит на сучасні освічені інституції що здатні до швидкого розвитку та змін. Маємо декілька цілей: по-перше, працівники повинні розуміти норми етики та правила поведінки, оскільки часто комунікуємо і прагнемо увійти в Європейську спільноту, де є встановлена культура толерантності, по-друге, мають не боятись ставити запитання та кожен на свому місці запобігати проявам будь-якоі дискримінації», – зазначила Ірина Шурпяк.

 

 

 

 

Лекторка, яка за освітою є дипломованим психологом та сексологом з багаторічним стажем роботи, Олена Дмитрієнко розказала, що назва лекції була обрана для привернення уваги більшої кількості аудиторії.

«Питання сексуальної освіти та психо-емоційного здоров'я сьогодні як ніколи є важливим. Моя лекція спрямована на подальше формування здорових відносин у колективах та особистому житті. Важливо інтегруватися у світову культуру та світовий етикет, адже лише освічене суспільство здатне рухатися у правильному напрямі. Нещодавній скандал, який трапився в одному з вищих навчальних закладів Львівщини, показав, що суспільство є поки не готовим до нової культури та переповненою стереотипами. Такий орган як обласна адміністрація повинен вести грамотний діловий етикет з особами різних соціальних, статевих та інших приналежностей, тому моя лекція лише цьому сприятиме та буде корисною для всіх», – сказала лекторка.

 

 

 

 

Додамо, для участі в лекції зареєструвалися понад три десятки працівників Львівської ОВА, а всі охочі змогли дивитися онлайн-трансляцію лекції – загалом понад пів сотні людей доєдналося до прослуховування лекції.

Презентація до лекції доступна за посиланням.

 

 

За джерелом - https://loda.gov.ua/news/70236

 

Фото – пресслужби ЛОВА/Фейсбук

#ЛичаківськаРОмЛьвоваТЧХУ

 

 

 

Переглядів: 96 | Додав: alexapostolyuk77
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 09.05.2024, 21:34
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024