Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2023 » Червень » 27 » Про нас пишуть: Мер міста Борислава Ігор Яворський зустрівся з Іваном Семераком, головою Львівської обласної організації ТЧХУ
15:38
Про нас пишуть: Мер міста Борислава Ігор Яворський зустрівся з Іваном Семераком, головою Львівської обласної організації ТЧХУ

СПІВПРАЦІ - МІЦНІТИ

 

 

 

 

 

 

Безпечне поводження з вибухонебезпечними предметами, надання першої  допомоги, психосоціальна підтримка – це ті напрямки, які раніше майже кожен пересічний громадянин намагався оминати, бо вірив, що вони ніколи не згодяться в майбутньому. Та в умовах воєнного стану знання в цих сферах стали невіддільною частиною життя.

 

Про ці та ряд інших напрямків роботи, в яких здійснює діяльність Львівська обласна організація Товариства Червоного Хреста України, розповів під час зустрічі з міським головою Ігорем Яворським, керівник організації Іван Семерак. Власне, основною метою такої зустрічі було обговорення розширення діяльності Товариства Червоного Хреста та посилення співпраці на території Бориславської територіальної громади.

Так, під час діалогу Іван Семерак проінформував про те, що волонтери обласної організації ТЧХУ, особливо зараз, в умовах війни в країні, допомагають в розшуку безвісти зниклих осіб та відновленні родинних зв’язків, проводять тренінги для різних вікових категорій з надання першої допомоги та мінної безпеки, надають гуманітарну допомогу, працюють в напрямку підтримки критичної інфраструктури.

Також активно реалізовують проєкт “Догляд вдома”, де соціальні працівники допомагають відповідно до потреб тим літнім людям та особам з обмеженими можливостями, котрі цього потребують.

Важливим напрямком Червоного Хреста є співпраця з молоддю, зокрема з молодіжними центрами, яким волонтери допомагають у написанні проєктів для отримання грантів.

 

 

 

 

 

 

Отож, у підсумку окреслили потреби Бориславської громади та обговорили актуальні напрямки співпраці, на які будуть спрямовані спільні зусилля.

 

 

(Повний текст див. - https://www.facebook.com/photo?fbid=646982927466152&set=pcb.646983107466134).

 

Фото – Бориславської МР

#ЛичаківськаРОмЛьвоваТЧХУ

 

Переглядів: 199 | Додав: alexapostolyuk77
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 09.05.2024, 08:09
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024