Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2023 » Липень » 3 » Австрійський Червоний Хрест і партнери - облаштували приміщення недіючої школи в с. Лопушна, що неподалік Львова
20:32
Австрійський Червоний Хрест і партнери - облаштували приміщення недіючої школи в с. Лопушна, що неподалік Львова

 

ЛЮДЯНІСТЬ – КЛЮЧ ДО ПЕРЕМОГИ

 

 

 

 

 

 

У відремонтованому приміщенні недіючої школи Бібрської

громади проживатимуть багатодітні сім’ї з Харкова та Бахмута

 

 

 

 

 

 

 

В рамках співпраці Львівської обласної військової адміністрації та Австрійського Червоного Хреста провели ремонтні роботи із облаштування приміщення недіючої школи в с. Лопушна, що неподалік Львова,  для довготривалого проживання ВПО.

Загалом на проведення ремонтних робіт скерували майже 4 млн грн. З них: кошти Австрійського Червоного Хреста  - 2 879,0 тис грн; обласний бюджет – 1 000,0 тис грн; місцевий бюджет – 119,5 тис грн.

 

 

 

 

Роботи із облаштування приміщення розпочали торік.  У рамках проєкту провели:  ремонт покрівлі, заміну вікон та дверей, електричних мереж, внутрішні оздоблювальні роботи (кімнати, санвузли, душові, кухня, побутова кімната), здійснили відмостку навколо будівлі.

 

 

 

 

Разом з цим Австрійський Червоний Хрест надав інвентар для облаштування приміщень а саме: ліжка з матрацами, постільні комплекти, ковдри та побутову техніку для місць загального користування (холодильники, електричні плити, мікрохвильові печі, пральні та сушильні машини). 

У приміщенні облаштували 7 житлових кімнат та 50 додаткових місць для осіб, які були змушені покинути свої домівки внаслідок активних бойових дій. Це - один з 11-и об'єктів, які Австрійський Червоний Хрест охопив ремонтами, на загальну суму 67,3 млн гривень.

 

 

 

 

«Приміщення школи було занедбане більш як 15 років, а вже від сьогодні там будуть поселені 2 багатодітні сім'ї з Харкова та Бахмута. А якщо заглянути ще далі, наприклад в мирний час, то даний обʼєкт буде служити на користь громади», - зазначив директор департаменту економічної політики Львівської ОВА Степан Куйбіда.

Зазначимо, що з початку воєнних дій у Бібрській громаді знайшли прихисток 1709 вимушених переселенців. Станом на сьогодні тут офіційно зареєстровані 467 ВПО. 

 

За джерелом:

https://loda.gov.ua/news/71047

 

 

Фото – з відкритих джерел

#ЛичаківськаРОмЛьвоваТЧХУ

Переглядів: 132 | Додав: alexapostolyuk77
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 04.05.2024, 20:50
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024