Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2023 » Липень » 5 » Терапевтичну книжку «Таємні історії маленьких і великих перемог» надрукують шрифтом Брайля
19:04
Терапевтичну книжку «Таємні історії маленьких і великих перемог» надрукують шрифтом Брайля

 

КНИГА КАЗОК, ЯК ЗАСІБ ВІД СТРЕСУ

 

 

 

 

 

 

 

Терапевтичну книжку «Таємні історії маленьких і великих перемог»

письменниці Тані Стус надрукують шрифтом Брайля.

 

 

Про це Укрінформу повідомили у видавництві #книголав.

«Для видавництва #книголав це значущий проєкт, який об'єднав чимало небайдужих професіоналів. З ініціативи VPLYV FUND у межах проєкту “Книга Брайлем” та у партнерстві з благодійним фондом Kateryna Biloruska Foundation книгарнею “Закапелок” було зібрано 20 тисяч гривень під час "Книжкового Арсеналу" для друку 20 примірників книжки в універсальному дизайні (шрифт Брайля і звичайний плоский шрифт)», - розповіли у видавництві.

«Таємні історії маленьких і великих перемог» – це збірка оповідань, яка включає 10 казок із терапевтичним ефектом для дорослих і дітей дошкільного та молодшого шкільного віку. Казки стануть повсякденним інструментом допомоги для батьків із дітьми, які мають ознаки стресу, тривожності, або у кризових ситуаціях, пов'язаних із війною.

Для мільйонів незрячих людей шрифт Брайля є засобом спілкування, освіти та доступу до інформації. Це унікальний тактильний рельєфно-крапковий шрифт, в основі якого лежить комбінація шести крапок. За його допомогою незрячі можуть писати та читати.

Книги «Таємні історії маленьких і великих перемог», надруковані шрифтом Брайля, будуть передані у спеціалізовані навчальні заклади та бібліотеки.

Як повідомлялося, перша україномовна збірка дитячих аудіоказок «Таємні історії маленьких і великих перемог» була презентована у жовтні 2022 року.

 

Читайте також: Жадан презентував у Львові артбук, що «співає»

 

За джерелом:

https://www.ukrinform.ua/rubric-culture/3731958-terapevticnu-knizku-taemni-istorii-malenkih-i-velikih-peremog-nadrukuut-sriftom-brajla.html

 

Фото – з відкритих джерел

#ЛичаківськаРОмЛьвоваТЧХУ

 

Переглядів: 122 | Додав: alexapostolyuk77
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 04.05.2024, 19:02
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024