Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2023 » Липень » 7 » Міжнародний день миру та любові
15:16
Міжнародний день миру та любові

ВСЕСВІТНЯ  АКЦІЯ

 

 

 

 

 

 

 

Міжнародний день миру та любові (International Peace & Love Day), що відзначається щороку

7 липня, – це всесвітня акція, покликана поширити хвилю позитивної енергії по всій планеті.

 

Цей день, який без особливих зусиль долає національні кордони та культурні відмінності, є потужним символом універсальних людських чеснот – миру та любові. Це день, який надихає нас випромінювати позитив, прощати і культивувати атмосферу взаєморозуміння і прийняття.

 

ІСТОРІЯ ВИНИКНЕННЯ

 

Коріння Міжнародного дня миру і любові можна пов’язати з барабанщиком групи “Бітлз” Річардом Старки, більш відомим під сценічним псевдонімом Рінго Старр. День народження Старра збігається з цим днем, і в 2008 році він ініціював рух “День народження миру і любові”. Коли його запитали про бажання на день народження, Старр просто відповів: “Миру і любові”. Відтоді він закликав людей по всьому світу щороку в свій день народження поширювати послання миру і любові. З роками ця традиція процвітала, і святкування “Миру і любові” відбуваються в усьому світі.

 

СПОСОБИ ВІДЗНАЧЕННЯ

 

Святкування Міжнародного дня миру та любові не обмежується якимись конкретними заходами чи звичаями. Йдеться про поширення позитиву, любові та взаєморозуміння у спосіб, що відповідає вашим особистим цінностям. Деякі люди вирішують організувати спільну трапезу, запрошуючи друзів і родичів принести страви, що символізують їхню культурну чи етнічну спадщину. Інші можуть присвятити свій час волонтерству в організаціях, які відстоюють ідею миру і любові. Надсилання сердечних повідомлень близьким, координація маршів миру або створення муралів на тему миру – інші популярні способи відзначити цей особливий день.

 

ВАЖЛИВІСТЬ ЦЬОГО ДНЯ

 

Міжнародний день миру та любові слугує потужним нагадуванням про вирішальну роль миру та взаєморозуміння у світовому масштабі. Він привертає увагу до значних глобальних проблем, таких як бідність, голод і хвороби, і заохочує нас переосмислити наше сприйняття світу і те, як ми можемо зробити свій внесок у його покращення. У цей день ми визнаємо красу, яка випливає з того, що ми живемо в різноманітному світі. Відзначаючи відмінності між культурами та релігіями, ми можемо почати цінувати унікальні точки зору та досвід, які збагачують наше життя щодня.

Міжнародний день миру та любові – це всесвітній заклик до всіх людей поширювати любов і мир у свій унікальний спосіб. Це день для роздумів про нашу спільну людяність і прагнення до світу, в якому більше розуміння, прийняття і миру

Мир – це мрія усіх українців. Для цього Сили оборони України щодня вже майже десять років захищають нашу країну від ворога. Давайте всі разом 7 липня знайдемо хвилинку, щоб принести трохи більше любові та миру в наш світ, зробимо щедрий донат у фонди, що підтримують наших захисників.

 

За джерелом:

https://daytoday.ua/podiya/mizhnarodnyy-den-myru-ta-liubovi/

 

Фото – з відкритих джерел

#ЛичаківськаРОмЛьвоваТЧХУ

Переглядів: 129 | Додав: alexapostolyuk77
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 04.05.2024, 11:58
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024