Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2023 » Липень » 11 » Ще шість нових дитячих клубів буде у Львові: мерія дала приміщення для їх облаштування
18:07
Ще шість нових дитячих клубів буде у Львові: мерія дала приміщення для їх облаштування

 

ДІТИ – НАШЕ  МАЙБУТНЄ

 

 

 

 

 

 

Львівська міська рада надала приміщення для нових Дитячих клубів, щоб діти могли цікаво 

проводити дозвілля у своїх районах. Саме тут облаштують простори для маленьких львів’ян.

 

«Комунальне майно – це хороший ресурс, який кожна громада може використовувати з користю для містян. Таке майно можна здавати в оренду, продавати або використовувати безпосередньо для потреб містян. Тому ми перед тим, як передати приміщення в оренду чи продати його, з’ясовуємо потребу у приміщеннях для розвитку у наших освітян, медиків, закладів культури. Якщо від них йде запит на приміщення під нову амбулаторію, дитячий клуб чи центр розвитку дітей, то ми готуємо його для передачі під соціально-культурні потреби першочергово. У такий спосіб у Львові з’являються нові важливі заклади, які покращують життя району», - пояснює керівниця управління комунальної власності Львівської міської ради Інна Свистун.
 

 

 

 

 


Новенькі дитячі клуби у Львові будуть у таких локаціях: вул. Польова, 29б; Ярошинської, 1; Любінській, 102; Миколайчука, 22; Мазепи, 20; м. Винники – вул. Галицька, 20.

 

 

 

 

 

 

«Якщо брати цифри, то на один дитячий клуб у Львові стало більше у 2021 році, на два – у 2022, та на 3 – у 2023. Наступними кроками стане те, що управління молодіжної політики підготує концепцію нових просторів, виготовить проектно-кошторисну документацію і облаштує їх», - додає Інна Свистун.

 

 

 

 

 

До слова, новий Дитячий клуб на вул. Польовій відчинить свої двері для маленьких львів’ян уже з нового навчального року – у вересні цього року.



Довідково:

 

 

 

 

 

В усіх районних організаціях  Українського Червоного Хреста зустріли цю новину з радістю. Це значить, що буде можливість збільшити кількість локацій  з психосоціальної підтримки у місті і залучити до занять з елементами творчості на них значну кількість юних учасників, котрі ще не були охоплені цим видом навчання.

 

 

 

 

 

За джерелом:

https://city-adm.lviv.ua/news/society/youth-policy/297407-shche-shist-novykh-dytiachykh-klubiv-bude-u-lvovi-meriia-dala-prymishchennia-dlia-ikh-oblashtuvannia

 

Фото – Львівської міськради

#ЛичаківськаРОмЛьвоваТЧХУ

 

 

Переглядів: 92 | Додав: alexapostolyuk77
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 04.05.2024, 21:33
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024