Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2023 » Липень » 15 » День благодійності соціальних мереж (Social Media Giving Day)
13:31
День благодійності соціальних мереж (Social Media Giving Day)

 

МИЛОСЕРДЯ - ПОТРІБНЕ ВСЮДИ

 

 

 

 

 

 

 

15 липня в деяких країнах відзначають

День благодійності соціальних мереж.

 

 

 

Основною метою засновників даного свята є просування соціальних мереж, як засобу підтримки благодійних організацій шляхом пожертвувань, а також підвищення обізнаності громадськості про важливість збору цих коштів.

Благодійність соціальних мереж - це найлегший і зручний спосіб робити добро, а також відмінна можливість зробити так, щоб час, витрачений в соціальних мережах, приніс якусь користь світу, в якому ми живемо.

Безперечним є той факт, що благодійність в сучасному світі - це невід'ємна частина будь-якої розвиненої країни, в якій люди замислюються про своє майбутнє, про світ, в якому будуть жити їх діти, проявляючи при цьому милосердя.

Благодійність - це надання безоплатної допомоги тим, хто цього потребує.

Основною рисою благодійності є добровільний вибір виду, часу і місця, а також змісту допомоги. У сучасному світі благодійність може бути спрямована на захист навколишнього середовища і тварин, на допомогу жертвам суспільних конфліктів, катастроф і стихійних лих, на реабілітацію соціально малозабезпечених груп населення і т.д.

Варто зазначити, що соціальні мережі сьогодні - це джерело інформації, спосіб спілкування, спосіб просування, один з головних комунікаційних інструментів сучасного світу. Саме завдяки взаємозв'язкам, які будують і підтримують один з одним люди, людство здатне на найбільші звершення і здобутки.

Розкажіть сьогодні своїм друзям і підписникам про благодійні ініціативи, які ви збираєтеся підтримати або вже підтримуєте. Репости, лайки і сторіс в даному випадку не просто статистика, а реальна допомога, яку можна надати всього в кілька кліків.

Дуже важливо, не проходити повз, помічати дрібниці, несправедливість і жорстокість. Нам всім просто необхідно бути більш активними. У сучасному світі для цього є всі інструменти, просто не треба відвертатися від незручних фактів або загрозливих тенденцій.

Давайте, шановні добротворці, не будемо байдужими там, де наше милосердя є найбільш потрібне!

 

За джерелом:

https://celebratoday.com/uk/events/july/15/social-media-giving-day

 

 

Фото – з відкритих джерел

#ЛичаківськаРОмЛьвоваТЧХУ

Переглядів: 122 | Додав: alexapostolyuk77
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 04.05.2024, 21:49
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024