Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2023 » Липень » 24 » Уряд виділив 1,5 млрд грн на облаштування безпечного середовища та укриттів у школах - Вітренко
02:35
Уряд виділив 1,5 млрд грн на облаштування безпечного середовища та укриттів у школах - Вітренко

КРАЩЕ ПІЗНО, НІЖ НІКОЛИ

 

 

 

 

 

 

Кабінет міністрів виділив 1,5 мільярда гривень державних субвенцій

на облаштування безпечного середовища та укриттів у школах.

 

 

Відомо, що наразі 85% закладів облаштовані укриттями, повідомив на брифінгу заступник міністра освіти і науки України Андрій Вітренко. Про це пповідомляє Українська національна інформаційна агенція новин - УНН.

 

Цитата

 

"Для того, щоб підготуватися до нового року, ми звертаємо увагу на кілька речей. Зокрема, на безпеку, безпеку, і ще раз безпеку здобувачів освіти та усіх учасників освітнього процесу. Уряд виділив 1,5 мільярда гривень субвенції саме на облаштування безпечного середовища та укриттів у школах", - сказав він.

 

Деталі

 

Вітренко зазначив, що у міністерстві закликають органи місцевого самоврядування ефективно використовувати державну субвенцію так, щоб "якомога більше" дітей пішли на очне навчання. За його словами, станом на зараз відомо, що 85% освітніх закладів облаштовані укриттями.

"Зараз ми проводимо постійний щоденний моніторинг цієї цифри. Але говорити про кількість шкіл, які будуть вже підготовлені до нового навчального року, можна буде 25-26 серпня, коли розпочинається новий сезон в українській освіті", - розповів він.

Щодо вищих навчальних закладів Вітренко поінформував, що міністерство закликало органи місцевого самоврядування та ректорів ВНЗ розпочинати і максимізувати очне навчання.

 

Нагадаємо

 

Заступник міністра освіти і науки України Андрій Вітренко повідомив, що вступна кампанія у 2023 році відрізняється від попередніх тим, що буде максимально оптимізована, тому абітурієнтам не матимуть потреби повертатися з-за кордону для того, щоб вступити до українського ВНЗ.

 

За джерелом:

https://www.unn.com.ua/uk/news/2037293-uryad-vidiliv-1-5-mlrd-grn-na-oblashtuvannya-bezpechnogo-seredovischa-ta-ukrittiv-u-shkolakh-vitrenko

 

Фото – з відкритих джерел

#ЛичаківськаРОмЛьвоваТЧХУ

Переглядів: 96 | Додав: alexapostolyuk77
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 04.05.2024, 19:14
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024