Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2023 » Липень » 31 » День народження Гаррі Поттера
20:41
День народження Гаррі Поттера

 

 

УРОДИНИ ЛЕГЕНДАРНОГО ХЛОПЧИКА

 

 

 

 

 

 

 

 

 

31 липня щорічно всі шанувальники «Поттеріани»

 відзначають День народження Гаррі Поттера.

 

 

Саме в цей день в 1980 році, згідно з історією, яку придумала знаменита Джоан Роулінг, народився Гаррі Поттер. До речі, в цей день відзначає свій день народження і автор серії романів про легендарного хлопчика. Чудова Джоан Роулінг народилася 31 липня 1965 року.

Якщо ви не знаєте, то нагадаємо вам, що найперша книга про Гаррі Поттера з'явилася в 1997 році. Книга, яку читають найбільше з усіх книг про Гаррі Поттера це - «Гаррі Поттер і філософський камінь». У книгах Роулінг читачі цінують неймовірний сюжет, детальний опис світу і опрацьовані дрібні деталі, а також чарівну атмосферу.

Багато дітей виросли на Гаррі Поттері, а в Британії його вважають мало не справжнім чарівником. До речі, з'ясувалося, що понад 92% британців прочитали хоча б одну книгу про Гаррі Поттера. Це дійсно чудово, що багато дітей з самого дитинства розуміють, що є добро, а що є зло.

Гаррі Поттер - це ікона поп-культури, яку численні читачі, критики і глядачі вважають одним з найбільших вигаданих персонажів усіх часів. День народження Гаррі Поттера є великим святом не тільки в чарівному світі, але і в світі маглів (звичайних людей, що не володіють магічними здібностями). Поттерхеди (шанувальники Поттера) обов’язково беруть участь в усіх святкових заходах і вечірках.

Фанфіки (фанфік - це вигадана історія, написана людьми, які є фанатами певного оригінального серіалу, фільму, гри чи книги) публікуються на різних веб-сайтах, проводяться вечірки по перегляду фільмів про Гаррі Поттера, готуються закуски і солодощі на тему «Гаррі Поттер», а наступне покоління знайомиться з серіалом, отримуючи свої перші враження від фільму «Гаррі Поттер і філософський камінь».

Дуже багато хорошого і повчального демонструють нам книги про Гаррі Поттера. Це - любов, сила, мужність, добро, характер, стійкість, завзятість і неймовірне бажання допомогти кожному, хто потребує твоєї допомоги. Ця історія, яка змушує людей задуматися про те, як ми проживаємо своє життя.

Вона безсумнівно потрапила у світову історію і стала культовою, а Гаррі Поттера знають майже у всіх країнах світу. Цікаво, що в деяких країнах навіть є діти з таким ім'ям. Існує цікава статистика, згідно з якою понад 61% читачів заявили, що роман Джоан Роулінг про Гаррі Поттера вплинув на їх світогляд.

Роль Гаррі Поттера зробила всесвітньо відомим юного актора Деніела Редкліффа. Та на 2024 рік заплановий вихід серіалу про Гаррі Поттера з абсолютно новим акторським складом, про що повідомила нині інформаційна агенція УНН.

Вітаємо сьогодні всіх шанувальників і фанатів книг про Гаррі Поттера з іменинником!

Будемо з надією і нетерпінням чекати нових чудових історій про легендарного хлопчика-чарівника!

 

За джерелом:

https://celebratoday.com/uk/events/july/31/harry-potter-s-birthday

 

Фото – з відкритих джерел

#ЛичаківськаРОмЛьвоваТЧХУ

 

Переглядів: 113 | Додав: alexapostolyuk77
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 04.05.2024, 13:13
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024