Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2023 » Серпень » 11 » Сьогодні - День сина і дочки
20:30
Сьогодні - День сина і дочки

 

 

ДІТИ – НАЙБІЛЬША ЛЮБОВ У НАШОМУ ЖИТТІ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Щорічно 11 серпня в деяких країнах відзначають

 дивовижне сімейне свято - День сина і дочки.

 

Вперше свято було відзначено в Америці в 1988 році. У цей день батьки проводять час зі своїми дітьми, дарують їм подарунки, щось роблять для них, дзвонять їм по телефону та іншими способами висловлюють їм свою прихильність.

День сина і дочки - це час, щоб трохи побалувати своїх синів і дочок, а також нагадати їм, що вони найбільша любов у вашому житті. Щоб в житті не траплялося, ми не можемо не любити своїх дітей - це істина! Робіть сьогодні все те, що вам подобається робити всією сім'єю і обов'язково цінуєте ці моменти, проведені разом. Сім'я завжди повинна бути на першому місці, особливо в День сина і дочки.

День синів і дочок - це не просто день подарунків та іграшок, а час, щоб Ваші діти на словах і ділах дізналися, як сильно Ви їх дійсно любите. Безумовно, зв'язок між батьками і дітьми не схожий ні на один інший зв’язок на землі. Сьогоднішнє свято гарантує, що чудо появи нового життя в світі ніколи не буде забуте.

Варто сказати, що бути батьками зовсім непросто, й іноді нам потрібно багато працювати над відносинами, які у нас є з нашими дітьми. Щоб зміцнювати їх між батьками і дітьми потрібно щодня говорити дітям, що Ви їх дуже сильно любите. Неважливо, скільки Вашим дітям років, і неважливо, чи скажуть вони Вам у відповідь теж саме.

День сина і дочки 11 серпня збирає батьків та їх дітей разом для приємного проведення часу. У цей день будьте поруч з найбільшими радощами свого життя - Вашими синами і дочками. Нехай Ваші діти знають, що Ви раді і щасливі, що вони є частиною вашого життя.

Пропонуємо сьогодні всім, у кого є сини і дочки приєднатися до святкових заходів!

Відзначайте весело і будьте щасливі!

 

Фото – з відкритих джерел

#ЛичаківськаРОмЛьвоваТЧХУ

Переглядів: 126 | Додав: alexapostolyuk77
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 09.05.2024, 21:23
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024