Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2023 » Серпень » 16 » У Личаківській районній адміністрації м. Львова відбулося заняття з мінної небезпеки, проведене Львівською обласною організацією ТЧХУ
18:11
У Личаківській районній адміністрації м. Львова відбулося заняття з мінної небезпеки, проведене Львівською обласною організацією ТЧХУ

 

«ЗАЧАЄНУ СМЕРТЬ» ТРЕБА ЗНАТИ В ОБЛИЧЧЯ

 

 

 

 

 

 

Сьогодні, 15 серпня, у Личаківській районній адміністрації м. Львова

 відбулося заняття з мінної небезпеки, проведене Львівською обласною

організацією Українського Червоного Хреста.

 

 

 

 

 

 

 

Навчання розпочалося за участі голови Личаківської РА м. Львова Оксани Пригоди, котра звернулася до присутніх і пояснила, чому  їх запросили нині на заняття з мінної небезпеки.

 

 

 

 

 

 

Голова Личаківської районної організації Українського Червоного Хреста м. Львова Ірина Апостолюк взяла слово і представила присутнім модератора заходу - Юрія Бойка, фахівця з мінної небезпеки Львівської обласної організації ТЧХУ.

 

 

 

 

 

 

«Там, де раніше було безпечно ходити, зараз можуть ховатися міни чи інші вибухонебезпечні предмети. Сапери, котрі щодня мають справу з мінами, називають їх – «зачаєна смерть», - розпочав інструктаж Юрій Бойко.

 

 

 

 

 

Він познайомив присутніх з основними типами мін та боєприпасів, які дуже часто не розриваються, а також з типовими пастками, які ворог мінує і розставляє при відступі. Наголосив і на дистанційному мінуванні, а також на виготовленні мін у вигляді дитячих іграшок.

Завершив свій виступ Юрій словами: «Нагадую, що основні правила безпечної поведінки з мінами, яких необхідно дотримуватися, це:

• не чіпай;

• не наближайся;

• телефонуй 101 та 102».

 

 

 

 

Проведення тематичних заходів, спрямованих на підвищення обізнаності населення про ризики, пов’язані з мінами та іншими вибухонебезпечними предметами, здійснюються в рамках програми Українського Червоного Хреста “Безпечніша поведінка та підвищення обізнаності про ризики мін та вибухонебезпечних залишків війни”.

 

 

 

 

 

 

Дякуємо голові Личаківської РА м. Львова Оксані Пригоді за сприяння у проведенні цього заходу, в якому взяли участь представники організацій, що розташовані у будинку районної адміністрації: центр надання адміністративних послуг (ЦНАП), служби соціального захисту, пенсійного фонду, установи дитячих і юнацьких молодіжних клубів (УДЮМК), районної адміністрації (РА).

Ми поруч!

 

 

Фото – Катерини Олійник

#ЛичаківськаРОмЛьвоваТЧХУ

 

 

 

Переглядів: 142 | Додав: alexapostolyuk77
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 09.05.2024, 18:59
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024