Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2023 » Серпень » 16 » Личаківська районна організація ТЧХУ м. Львова та  КНП "1-а міська поліклініка м. Львова" – підписали Меморандум про співпрацю
21:17
Личаківська районна організація ТЧХУ м. Львова та  КНП "1-а міська поліклініка м. Львова" – підписали Меморандум про співпрацю

 

СПІВПРАЦЯ  - СТАНЕ  ПРОДУКТИВНІШОЮ

 

 

 

 

 

 

 

Сьогодні, 15 серпня, Личаківська районна організація Українського Червоного Хреста м. Львова

та  КНП "1-а міська поліклініка м. Львова" – підписали Меморандум про співпрацю і взаємодопомогу.

 

 

 

 

 

 

 

 

Цей документ підписали: генеральний директор КНП "1-а міська поліклініка м. Львова" Мотульська Галина Володимирівна та  голова Личаківської РО ТЧХУ  Апостолюк Ірина Федорівна.

У Меморандумі йдеться: про проведення спільних круглих столів, конференцій, координації дій з психосоціальної підтримки; залучення до реалізації міжнародних програм, спрямованих на подолання епідемій туберкульозу, ВІЛ/СНІДу, інших інфекційних хворіб; створення нових діючих осередків Червоного Хреста у медичних закладах Личаківського району м. Львова; співпраця з міжнародними благодійними фондами у наданні гуманітарної допомоги потребуючим громадянам.

 

 

 

 

Ірина Апостолюк, поставивши свій підпис під текстом угоди, зазначила: «Згідно цього  документу, одним з важливих напрямків діяльності РО ТЧХУ є допомога державним медичним установам у подоланні  інфекційних хворіб. Зокрема, забезпечення медичних установ району обладнанням та засобами індивідуального захисту, що є однією з вимог для організації надійної безпеки лікарів».

 

 

 

 

 

 

Знайомлячи сьогодні членів Президії Личаківської РО ТЧХУ з укладеним документом, Ірина Федорівна підкреслила: «Метою такої співпраці є консолідація спільних зусиль, спрямованих на захист як медичних працівників, так й їх пацієнтів, реалізацію заходів, націлених на дотримання своєчасного надання допомоги тим, хто її потребує, а також проведення інформаційно - просвітницької роботи з населенням з метою підвищення знань щодо дій у разі виникнення загрози для життя та здоров’я, пов'язаних з різними викликами, які ставить перед нами воєнний стан в Україні з 24 лютого 2022 року».

 

Угода про співпрацю між сторонами набрала чинності з 16 серпня п.р.

 

Аналогічний Меморандум про співпрацю підписано між Личаківською РО ТЧХУ м. Львова та Комунальним неприбутковим підприємством «6-а міська поліклініка м. Львова".

 

Фото – Катерини Олійник

#ЛичаківськаРОмЛьвоваТЧХУ

 

Переглядів: 150 | Додав: alexapostolyuk77
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 09.05.2024, 21:49
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024